O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

ELECTRIC Ediția specială Polestar 6 LA Concept s-a epuizat la doar o săptămână de la prezentare

Suedezii de la Polestar au anunțat că toate cele 500 de exemplare ale ediției de lansare Polestar 6 LA Concept au fost deja vândute. Anunțul vine la doar o săptămână de la momentul publicării primelor informații referitoare la roadsterul electric.

Viitorul model cu emisii zero al scandinavilor a fost prefigurat de conceptul Polestar O2. Acesta a fost prezentat de constructorul scandinav în primăvara anului curent.

Decapotabila electrică și-a făcut debutul în cadrul Monterey Car Week de la Pebble Beach. Lansarea comercială este planificată pentru anul 2026.

Polestar 6 va oferi 884 CP și 900 Nm de cuplu​

polestar-6-a-fost-confirmat-pentru-2026-2-scaled.jpg


În urmă cu doar o săptămână, suedezii au confirmat că va introduce în producția de serie conceptul O2, care a fost prezentat în luna martie a acestui an. Constructorul din Goteborg a anunțat că viitorul vehicul de serie se va numi Polestar 6. Acesta va debuta în cursul anului 2026.

Primele 500 de exemplare ale versiunii de serie Polestar 6 vor face parte din seria specială de lansare denumită LA Concept Edition. Perspectiva unei așteptări de patru ani pentru a pune mâna pe acest model nu i-a descurajat pe cumpărători.

Oficialii brandului deținut de Volvo și Geely au declarat că ediția specială este „sold out” în doar o săptămână. Cei 500 de clienți provin de pe piețe precum Islanda, Emiratele Arabe Unite, Kuweit, Singapore, Noua Zeelandă, China și Coreea de Sud. Listele de comenzi pentru modelele obișnuite vor fi deschise spre finalul anului curent, iar producția acestora va demara după epuizarea celor 500.

Toate modelele din ediția de lansare Polestar 6 LA Concept Edition vor fi finisate într-o nuanță de Blue Sky. Polestar 6 va avea o arhitectură arhitectură de 800 de volți și o configurație cu două motoare electrice. Acestea vor furniza împreună 884 CP și 900 Nm de cuplu.

Aceste resurse sunt suficient pentru ca roadsterul cu emisii zero să sprinteze de la 0 la 100 km/h în 3,2 secunde și să atingă o viteză maximă de 250 km/h.

promotor.ro
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top