O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

DOTA2 DPC Summer Tour Kickoff

dpc-summer-tour.jpg


Turul de primăvară al CPD s-a încheiat weekend-ul trecut o data cu ESL One Berlin Major 2023, unde Gaimin Gladiators si-a continuat spectaculoasa serie de victorii inceputa in urma cu doua luni la Major-ul de la Lima. Pierzand doar un singur meci in cadrul fazei principale, Gaimin Gladiators s-a impus la ESL One Berlin Major 2023 obtinand astfel 500 de puncte DPC si se afla mai aproape ca niciodata de The International.

Sezonul DPC 2023 va continua pe 15 mai cu turul de vara, care se va incheia la finalul lunii iunie, o data cu Bali Major 2023 care va fi gazduit de IO Esports. Sezonul DPC 2023 va culmina in cele din urma cu The International, care se va desfasura in luna octombrie în Seattle.

Supporters Clubs
Arata-ti sprijinul pentru echipele tale favorite alaturandu-te fan cluburilor. Fan cluburile echipelor vor deveni treptat disponibile, pe masura ce continutul pentru acestea va fi gata. Vor exista trei categorii de pachete pentru fan cluburi, astfel incat sa-ti poti exprima sprijinul dupa bunul plac. Ca intotdeauna, echipele din cadrul pachetelor pentru fan cluburi vor primi 50% din veniturile obtinute din urma vanzarilor.

Bronze Tier
—O insigna cu echipa preferata, care va fi afisata in lista ta de prieteni, pe profilul tau, in ecranul versus si pe tabela de scor din cadrul meciului (dacă achizitionezi pachetele mai multor echipe, poti schimba oricand insigna afisata);
—Un pachet Fantasy cu cartonasele jucatorilor;
—Un pachet Fantasy de baza cu cartonasele jucătorilor.

Silver Tier
—Tot continutul oferit in Silver Tier;
—Graffiti-uri pentru a-ti anima harta si Loading Screens;
—Doua pachete Fantasy suplimentare cu cartonasele jucatorilor;
—6 pachete duplimentare Fantasy de baza cu cartonasele jucătorilor.

Gold Tier
—Tot conținutul oferit de categoriile Bronze si Silver;
—O insigna speciala pentru HP-bar, alaturi de emoticon-uri si replici pentru Chat Wheel pe care le poti folosi pentru a-ti arata loialitatea fata de echipa preferata in timpul meciului;
—3 pachete suplimentare Fantasy cu cartonasele jucatorilor;
—7 pachete suplimentare Fantasy cu cartonasele jucătorilor.

Nota: continutul poate suferi modificari, in functie de continutul furnizat de fiecare echipa.

DPC Fantasy
Daca este pentru prima data cand participi la provocarea Fantasy sau doresti sa-ti reamintesti regulile, consulta cu atentie aceasta recapitulare inainte de a desface pachetele cu cartonase si de a lua parte intr-o liga Fantasy. De asemenea, ai posibilitatea de a consulta regulamentul detaliat daca accesezi „How to Play?” din sectiunea FANTASY a jocului.

The Basics
Pentru fiecare perioada de o saptamana, fanii creeaza o formatie Fantasy compusa din cartonase cu jucatori, doua pentru Core, unul pentru Mid si doua pentru Support. Cartonasele cu jucatori dintr-o formatie vor obtine puncte Fantasy in functie de performanta acestora in meciurile din acea perioada. Cartonasele argintii si aurii au bonusuri de statistici care vor ajuta la obtinerea mai multor puncte.

Player Card Packs
Toti jucatorii au primit 10 pachete de start care pot fi revendicate in meniul DPC, in fila Observare. Pachete suplimentare de carduri de jucator pot fi castigate zilnic prin castigarea unui joc de Dota. Pachetele de echipa vor putea fi achizitionate direct din fila PLAYER CARDS din sectiunea WATCH, pe masura ce echipele isi vor trimite pachetele Supporters Club in viitorul apropiat.

Cand deschideti un pachet, veti primi carti de jucator din regiunea specifica pe care ati selectat-o.

Regional Fantasy
Fiecare regiune din DPC are propria liga Fantasy, iar fiecare liga dispune de propriile cartonase cu jucatori si de formatii active unice. Poti participa in mai multe ligi regionale si vei primi niveluri Fantasy in functie de cea mai buna performanta a ta din ligile Fantasy la care ai participat in acea perioada. De exemplu, daca te clasezi printre primii 10% intr-o liga si primii 50% intr-o alta, vei primi puncte pentru liga in care te-ai clasat printre primii 10%. Recompensele regionale nu se cumuleaza.

La sfarsitul fiecarei perioade vei primi niveluri in functie de punctele Fantasy dobandite pentru acea perioada. Recompensele vor fi deblocate in functie de nivelul tau Fantasy general din prezent.

Scoring Matches
Toate meciurile din divizia I din cadrul turului de vara 2023 se califica pentru provocarea Fantasy. Cele doua meciuri care au obtinut cel mai mare punctaj dintr-un set de tipul „best-of-three” vor fi luate in considerare la calcularea scorului unui jucator. Daca o echipa participa la mai mult de o serie in timpul unei perioade, va fi luata in considerare numai seria la care acestia au obtinut cel mai mare scor.

Jucatorii care se claseaza printre primii 100% / 50% / 25% / 10% vor obtine 1/2/3/4 niveluri Fantasy. Fiecare nivel Fantasy le acorda jucatorilor 350 de fragmente, iar la fiecare al patrulea nivel atins recompensa va fi dubla, acel nivel oferind 700 de fragmente.

Dupa ce ai stabilit formatiile pentru provocarea Fantasy, asigura-te ca ramai la curent cu toata actiunea ce va urma in sectiunea de Watch a clientului sau pe pagina principala a DPC.

dota2.com
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top