O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

DOTA2 Dota Plus Update — Summer 2023

dota-plus-summer.png


Primavara, comparativ cu alte anotimpuri, nu are prea multe lucruri frumoase de oferit. E un anotimp ploios, cu o multime de insecte, iar parcurile sunt pline de idioti care topaie de ici-colo in cautarea dragostei la prima vedere. Din fericire, acest cosmar al primaverii a luat sfarsit, intrucat Dota Plus Update — Summer 2023* a sosit precum un meteorit care loveste oamenii recunoscatori. Actualizarea vine cu o noua serie de misiuni si recompense de sezon pentru clanuri, dar si cu un seasonal treasure complet nou.

* Atenție, webdesigner! Asigură-te că aceste cuvinte sunt scrise cu fontul Impact! **

** Nu aceste cuvinte.

Dota Plus Seasonal Treasure
Summer 2023 Seasonal Treasure a sosit si poate fi achizitionata cu fragmente. Comoara aceasta contine seturi complet noi pentru Axe, Ember Spirit, Troll Warlord, Zeus, Oracle, Queen of Pain, Sand King si Treant Protector. Aceasta ofera si o sansa de a obtine curierul Moil the Fettered, care bantuie culoarele hartii cu nestemate prismatice si cinetice aleatorii.

De asemenea, seturile din Spring Treasure 2022 sunt disponibile acum pentru achizitie directa la pretul de 15,000 de shards fiecare, facand parte acum din colectia de seturi clasice disponibile in magazinul cu shards.

Updated Seasonal Quests & Guild Rewards
Actualizarea de astazi aduce si un set nou de misiuni pentru Dota Plus care te vor ajuta sa strangi fragmente pentru noile relicve si comoara de sezon, toate acestea oferind pana la 115.200 de shards de-a lungul sezonului. Recompensele pentru clanuri au fost actualizate, de asemenea, acum fiind disponibile noi emoticons, spray-uri si Chat Wheels pentru clanurile de niveluri superioare.

Rewards

Silver Tier
Emoticon - storm_impressed
Emoticon - void_thumbsdown
Emoticon - void_unimpressed

Gold Tier
Spray - Lichsicle
Spray - Puck Dagon
Spray - Sven Strength

Platinum Tier
Chat Wheel - „See you later nerds”
Chat Wheel - „Que Dota é esse, cara?”
Chat Wheel - „再见了宝贝儿!”

And Lastly...
Am dori sa pastram un moment de reculegere pentru Mi „YammerS” Hongwei, un membru iubit al comunitatii chineze de realizatori, care, din pacate, s-a stins din viata la inceputul acestei saptamani. In memoria sa, includem una dintre cele mai populare replici ale sale drept recompensa de clan pentru categoria de platina.

dota2.com
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top