O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

ARHIVA DJL se alatura echipe Copenhagen Flames ca antrenor principal

Austin

Administrator
LALEAGANE® STAFF
Joined
Jun 4, 2020
Messages
1,050
Reaction score
549
Location
De prin zona
IMG_1302b.jpg

Copenhagen Flames l-au numit pe Daniel Narancic drept noul lor antrenor principal. Tânărul de 27 de ani, care lucrează cu echipa de câteva săptămâni deja, preia o funcție care a fost libera de când Morten Vollan a părăsit echipa pentru a antrena x6tence în iunie 2020. djL a antrenat în trecut echipe precum Red Reserve și GamerLegion. În perioada mai - decembrie 2020, a lucrat ca asistent al antrenorului principal Neil, Murphy părăsind Flashpoint la sfârșitul anului.

"De îndată ce am auzit vestea că Daniel este agent liber, AcilioN și cu mine am discutat despre posibilitatea de a-l adăuga la echipa noastră.
Daniel are o minte minunată pentru Counter-Strike și a observat împreuna cu noi de ceva vreme atât în practică, cât și în meciuri oficiale și a început să ia frâiele cu echipa."
-Daniel Vorborg

djL este a treia persoană recrutată de Copenhagen Flames pentru sezonul 2021. Luna trecută, echipa daneză i-a înlocuit pe Sebastian Aagaard și Jakob Schildt cu Marcus Kjeldsen și Magnus Olsen, ambii fiind semnați de la x6tence.
Copenhaga Flames a trecut de calificări pentru Elisa Nordinc Championship, după ce și-a învins grupa cu dublă eliminare. În prezent, se află pe locul trei în Elgiganten Ligaen Season 16, găzduit de Dust2.dk, cu un record de 6-2.




Odată cu adăugarea djL, Copenhagen Flames este alcatuit din:

Denmark
Jakob "⁠jabbi⁠" Nygaard
Denmark
Asger "⁠AcilioN⁠" Larsen
Denmark
Nico "⁠nicoodoz⁠" Tamjidi
Denmark
Magnus "⁠Nodios⁠" Olsen
Denmark
Marcus "⁠maNkz⁠" Kjeldsen
Sweden
Daniel "⁠djL⁠" Narancic (Antrenor)
Denmark
Sebastian "⁠Basso⁠" Aagaard (Pe bancă)
Denmark
Jakob "⁠Daffu⁠" Schildt (Pe bancă)
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top