Ce monede ai ? Am avut eu LBC dar l-am vandut cand a fost un pret semi okei, am fost inspirat acum a scazut foarte tare, defapt de cativa ani a tot scazut...Salutari.
Eu am vreo 6 monezi de aproape 1 an de zile. Careva care mai investeste?![]()
Incearca sa investesti lunar in ceva mai solid si in special acum cand market-ul este la pamant. Cateva exemple:Am CRV, Shiba, Doge, Harmony si WAX
Salut.Incearca sa investesti lunar in ceva mai solid si in special acum cand market-ul este la pamant. Cateva exemple:
De Bitcoin sau Ethereum nici nu mai zic, mi-am dublat banii dupa fiecare bear market.
- Chainlink
- Solana
- Quant
- Polkadot
- Uniswap
- NEAR Protocol
- Axie Infinity
- Decentraland
- The Sandbox
- Loopring
- 1inch Network
- Polygon
Succes!
Nici nu trebuie sa te arunci, investeste cat iti permiti sa pierzi. Ideea e ca monede precum Shiba Inu sau Doge nu au niciun proiect/utilitate in spate, sunt doar de hype. Nu intelege gresit, au si ele scopul lor — sa aduca oameni noi in piata crypto; dar nu as detine niciodata un portofoliu bazat strict pe ele.Sa stii ca am avut profit neasteptat de bun, mai ales de la Shiba. Nu vreau sa ma arunc foarte tare in ele deocamdata, aparent inca se mai duc in jos si mai astept putin.
imi place ai sanse mari in solana si chain si uniswap sa explodeze ... eu inca merg pe classice xrp si xlm ( ambele mergand in paralel ) si cardano e o moneda care tot am sperante ca se va ridica ...Incearca sa investesti lunar in ceva mai solid si in special acum cand market-ul este la pamant. Cateva exemple:
De Bitcoin sau Ethereum nici nu mai zic, mi-am dublat banii dupa fiecare bear market.
- Chainlink
- Solana
- Quant
- Polkadot
- Uniswap
- NEAR Protocol
- Axie Infinity
- Decentraland
- The Sandbox
- Loopring
- 1inch Network
- Polygon
Succes!
despre XRP se aude ca o sa creasca destul de bineimi place ai sanse mari in solana si chain si uniswap sa explodeze ... eu inca merg pe classice xrp si xlm ( ambele mergand in paralel ) si cardano e o moneda care tot am sperante ca se va ridica ...
sa dea dumnezeu ... nu stau rau cu monezile la eldespre XRP se aude ca o sa creasca destul de bine![]()
De unde te inspiri ce sa iei?sa dea dumnezeu ... nu stau rau cu monezile la el
am un prieten englez ce baga bani ca dilau ... si eu il urmaresc .. si el studiaza piata foarte profund ... traind din treaba asta .... si din instinctDe unde te inspiri ce sa iei?
E una printre cele mai mari si mai sigure. Succes!Ma gandesc de ceva vreme sa incep sa investesc si eu in crypto vreo 1000-2000 de euro de inceput prin intermediul aplicatiei Binance, voi ce parere aveti despre aceasta aplicatie?
La fel si eu. M-am orientat putin si spre egld, ia-l in vizor. Overall, eth bnb cake si egld am. Egld isi va deschide curand nft marketplace, fi-ti pe faza, luati si voi un short micut! BaftaEu mi-am achiziționat BTC și ETH, vreau ceva sigur și de durată.
Pe 15 septembrie 2006 a luat fiinta primul server LaLeagane de Counter-Strike, iar un an mai tarziu, prin pasiunea si daruirea de care au dat dovada membrii acestui minunat joc, s-a dezvoltat o comunitate de servere care reprezentau mai multe orase ale tarii.
LALEAGANE © 2006-2023. Toate drepturile rezervate.