O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

MARKET Discutii despre Crypto

bGd

hall of fame
Reaction score
78
Salutari.

Eu am vreo 6 monezi de aproape 1 an de zile. Careva care mai investeste? :)

UNNE

hall of fame
Reaction score
1,146
Salutari.

Eu am vreo 6 monezi de aproape 1 an de zile. Careva care mai investeste? :)
Ce monede ai ? Am avut eu LBC dar l-am vandut cand a fost un pret semi okei, am fost inspirat acum a scazut foarte tare, defapt de cativa ani a tot scazut...

Shuya

Administrator
LALEAGANE® STAFF
Reaction score
4,674
Website
llg.ro
Am CRV, Shiba, Doge, Harmony si WAX
Incearca sa investesti lunar in ceva mai solid si in special acum cand market-ul este la pamant. Cateva exemple:
  • Chainlink
  • Solana
  • Quant
  • Polkadot
  • Uniswap
  • NEAR Protocol
  • Axie Infinity
  • Decentraland
  • The Sandbox
  • Loopring
  • 1inch Network
  • Polygon
De Bitcoin sau Ethereum nici nu mai zic, mi-am dublat banii dupa fiecare bear market.

Succes!

bGd

hall of fame
Reaction score
78
Incearca sa investesti lunar in ceva mai solid si in special acum cand market-ul este la pamant. Cateva exemple:
  • Chainlink
  • Solana
  • Quant
  • Polkadot
  • Uniswap
  • NEAR Protocol
  • Axie Infinity
  • Decentraland
  • The Sandbox
  • Loopring
  • 1inch Network
  • Polygon
De Bitcoin sau Ethereum nici nu mai zic, mi-am dublat banii dupa fiecare bear market.

Succes!
Salut.

Sa stii ca am avut profit neasteptat de bun, mai ales de la Shiba. Nu vreau sa ma arunc foarte tare in ele deocamdata, aparent inca se mai duc in jos si mai astept putin. Solana il aveam in vizor de cateva luni. Mersi de pont :D

Shuya

Administrator
LALEAGANE® STAFF
Reaction score
4,674
Website
llg.ro
Sa stii ca am avut profit neasteptat de bun, mai ales de la Shiba. Nu vreau sa ma arunc foarte tare in ele deocamdata, aparent inca se mai duc in jos si mai astept putin.
Nici nu trebuie sa te arunci, investeste cat iti permiti sa pierzi. Ideea e ca monede precum Shiba Inu sau Doge nu au niciun proiect/utilitate in spate, sunt doar de hype. Nu intelege gresit, au si ele scopul lor — sa aduca oameni noi in piata crypto; dar nu as detine niciodata un portofoliu bazat strict pe ele.

AnnaHm7

hall of fame
Reaction score
646
De “bază” dețin : BitcoinCash ,Litecoin ,Stellar ,XRP ,Loopring, mai am și unele de “sezon” precum DogeCoin, SkaleNetwork, AMP ,ANKR și The Graph, mă gândesc serios și la minat, dar încă nu am timp de documentat, am prieteni care mă tot împing să fac asta. Profitul maxim l-am atins anul trecut în luna mai când a explodat piața, însă nu m-am grăbit la vânzări și nici nu am de gând să vând ceva în următori 3 ani.

INTERZIS

leganar
Reaction score
57
  • Chainlink
  • Solana
  • Quant
  • Polkadot
  • Uniswap
  • NEAR Protocol
  • Axie Infinity
  • Decentraland
  • The Sandbox
  • Loopring
  • 1inch Network
  • Polygon

Succes!
imi place ai sanse mari in solana si chain si uniswap sa explodeze ... eu inca merg pe classice xrp si xlm ( ambele mergand in paralel ) si cardano e o moneda care tot am sperante ca se va ridica ...

bGd

hall of fame
Reaction score
78
imi place ai sanse mari in solana si chain si uniswap sa explodeze ... eu inca merg pe classice xrp si xlm ( ambele mergand in paralel ) si cardano e o moneda care tot am sperante ca se va ridica ...
despre XRP se aude ca o sa creasca destul de bine :)

pettre007

leganar
Reaction score
36
XRP / BAT / GT / BEST

M-am retras in astea, fiecare avand potential de 10x daca BTC-ul se intoarce la 65k si bineinteles daca XRP castiga procesul

BIGFOOT

leganar
Reaction score
9
Salutare!

Ma gandesc de ceva vreme sa incep sa investesc si eu in crypto vreo 1000-2000 de euro de inceput prin intermediul aplicatiei Binance, voi ce parere aveti despre aceasta aplicatie?

BIGFOOT

leganar
Reaction score
9
A bagat cineva bani prin transfer bancar, in special de la Raiffeisen, pe Binance? Pana acum am bagat doar cu cardul si m-ar interesa cam ce comision ar opri banca in urma unui transfer de 1000€, de exemplu.

MihneaZkw

leganar
Reaction score
13
Parerea mea, in momentul de fata al pietii e sa asteptam 15k si sa cumparam cat putem fiecare, sa ne bucuram de reduceri! Spor la treaba, baieti!

MihneaZkw

leganar
Reaction score
13
Eu mi-am achiziționat BTC și ETH, vreau ceva sigur și de durată.
La fel si eu. M-am orientat putin si spre egld, ia-l in vizor. Overall, eth bnb cake si egld am. Egld isi va deschide curand nft marketplace, fi-ti pe faza, luati si voi un short micut! Bafta

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back