O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

ALANDALA Discutie interesanta, zic

Reaction score
10
Deci, deci, deci.
Am fost absent o perioada pe aici si au aparut destule schimbari, unele mai mari, altele mai mici.
Ce m-a surprins destul de mult, e functia de REVIVE fiindca am auzit mult discutia de server CLASIC, ba chiar unele pulgin uri au fost si inca sunt oprite.
Dar, pe de alta parte sunt si au fost mereu fel si fel de pluginuri care sa diversifice server-ul de altele actuale.
Deci, vreau democratie. Daca REVIVE a fost bagat, si AMORSAREA si tot, de ce nu se poate baga si DOUBLE JUMP ?
Ar face jocul mult mai fain si fluid.
Cu siguranta adminii or sa trebuiasca sa fie mai vigilenti caci playerii se pot urca pe harta sau in locuri ascunse, dar pana la urma de ce exista adminii?
Ca sa faciliteze jocul pentru toti.
Vreau o parere de la voi, nu numai admini, despre adaugarea definitiva a DOUBLE JUMP pe server.
Argumentati si PRO sau CONTRA ca sa se inteleaga ce si cum .
Multam si astept parerile voastre.

P.s: Nu v-ar place mai mult sa fie mereu sv 10v10? Gen in loc de 16v16 sa facem sa fie 1, 2 sau chiar 3 servere cu 10v10?Toate alandala, bineinteles. Mie unul mi se pare ca ma sufoc cand sunt asa multi.

Reaction score
40
revive-ul te tine cumva in priza, chiar daca mori stii ca poti fi reinviat prin urmare stai la pc si astepti. Lucrul asta se vede in nr de playeri, care a crescut considerabil.
Double jump nu cred ca ar avea vreo utilitate pentru server.

pai asta ii scopul serverului public, sa joci 16v16, daca ti se pare ca esti sufocat inseamna ca iti plac mai mult mix-urile sau serverele mai goale
eu de exemplu is la opus, daca is sub 25 playeri pe server, deja nu mai am chef de joc

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back