O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

VALORANT Dezvaluirea noului agent si showmatch-ul din cadrul Marei Finale VCT LOCK//IN

VCT23_LockIn_Grand_Finals.jpg


Jucatorii VALORANT din intreaga lume vor avea parte de o surpriza sambata aceasta, in ultima zi de VCT LOCK//IN, deoarece un nou agent va fi dezvaluit inainte de Marea Finala.

Anuntul va cuprinde atat dezvaluirea noului Agent, cat si un showmatch unic, in care publicul va putea vedea pentru prima data noul Agent in actiune. Capitanii de echipa Tarik si FRTTTT vor juca amandoi cu Agentul in timp ce isi vor conduce echipele, alcatuite din unii dintre creatorii de continut si anumiti jucatori profesionisti din VCT.

Dupa showmatch, va incepe finala celui mai mare turneu VALORANT de pana acum, cand ultimele doua echipe ramase se vor confrunta in Marea Finala, care se va desfasura in cel mai bun din cinci meciuri. Nu ratati niciun joc pentru a vedea cine isi asigura titlul de invingatori VCT LOCK//IN.

Transmisiunea Marii Finale incepe sambata, 4 martie, la orele 19:00. Mergeti pe pagina VALORANTesports.com si urmariti dezvaluirea Agentului, respectiv showmatch-ul si ramaneti pentru Marea Finala, unde puteti castiga in joc VCT LOCK//IN Dad Hat Gun Buddy doar uitandu-va la stream.

valorantesports.com
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top