O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

ARHIVA Despre campionul: RELL

Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.

Hera

mademoiselle
Joined
Sep 29, 2020
Messages
100
Reaction score
78
Age
32
Location
Bucuresti
Prezentare campion RELL

zvgYubC.jpg



Noxusul se confruntă cu o problemă. Și nu e vorba doar de tendința Demaciei de a instiga naționaliștii, pericolul insidios al Negurii Întunecate sau numărul tot mai mare de demoni în Runeterra. Problema este mai aproape de casă. Și este una de metal, tare de tot.

Mordekaiser nu poate fi evitat. Iar Noxusul trebuie să facă tot ce îi stă în puteri pentru a-l învinge.

Dar cum vine asta? Sunt oare gata să lase la o parte toate principiile pentru a-și construi arma supremă? Și ce se întâmplă când aceasta se întoarce împotriva lor?

Apare Rell. Iar Noxusul nu este pregătit.

Mânată de furie​

Când echipa de dezvoltatori a început să lucreze la Rell, se baza pe două aspecte: suport întunecat și tanc. Cum acestea nu sunt chiar suficiente pentru a crea un personaj, a hotărât să facă ceea ce ar face oricine: a apelat la artist.

''Eram încântați de ideea de a crea un campion de suport cu atribute de tanc. Trecuse mult timp de când am creat unul – Braum a fost ultimul, de fapt'', spune artistul conceptual senior Justin ''Riot Earp'' Albers. ''Dar, spre deosebire de Braum, ne doream să aibă un trecut și o personalitate mai întunecate. Am examinat câteva opțiuni diferite, dar toată lumea era cu adevărat atașată de conceptul manipulării metalului. După ce am convenit asupra acestui aspect, a rămas doar să decidem de unde a apărut Rell.''

eRIm3DK.jpg


Când vine vorba de întuneric, putere și armură, în Runeterra există o regiune care se potrivește de minune: Noxusul. Acesta este pământul incluziunii, tolerantei si oportunitatilor – cel puțin pentru cei care sunt gata să renunțe la principii etice pentru șansa de a acapara puterea.

'' Trandafirul negru, organizația care conduce operațiunile clandestine din Noxus, este interesată de niște lucruri oribile pentru a promova expansiunea și puterea imperiului'', explică șeful echipei narative, Jared ''Carnival Knights'' Rosen. ''Chemarea demonilor, magia Vidului, reînvierea și controlul asupra zeilor morți... Câte un pic din fiecare. Și unul dintre lucrurile pe care le-a descoperit acest grup de aristocrați jalnici de 1000 de ani este magia sigiliilor, care are capacitatea de a smulge magia din viețuitoare și a o pune cu forța în altcineva.''

Deci, atunci când echipa căuta o modalitate de a explica ''trecutul întunecat'' al lui Rell, a pus accent pe acea parte întunecată a Noxusului.

''Magia celorlalți copii este plasată în Rell cu ajutorul magiei sigiliilor, care îi sporește propriile puteri ascunse'', explică Riot Earp. ''Însă procesul este extrem de dureros, atât pentru Rell, cât și pentru ceilalți elevi. Am depus mult efort pentru a adăuga sigiliile pe brațele ei – în special pe cel cu care ține lancea – pentru a mă asigura că se vede clar atunci când jucați cu ea. Am vrut ca durerea pe care a suferit-o să fie clară pentru jucători, astfel încât ei să-i înțeleagă trecutul.''

Când Rell învinge alți elevi, fie aceștia mor din cauza rănilor, fie personalul le smulge magia din corp pentru a i-o implanta lui Rell. Și acest proces îi lasă pustiiți, într-o stare asemănătoare unui zombi, lipsiți de magie și emoții.

Însă Rell nu și-a dat niciodată acordul pentru asta. Ea nu vrea să se lupte contra prietenilor săi, singurii care i-au arătat vreodată compasiune și dragoste. Și când Rell află că a fost mințită și forțată să le facă rău altora... Ea se înfurie pe toată lumea. Și distruge totul în jur.

''Este dificil să împărtășești mânia, iar noi am vrut să ne asigurăm că jucătorii pot înțelege mediul din care provine Rell, toată durerea prin care ea a trecut, inima frântă'', spune editorul narativ Elan ''Qulani'' Stimmel. ''De asemenea, acesta este unul dintre motivele pentru care am decis s-o facem pe Rell tânără – este mult mai ușor să înțelegem și să ne identificăm cu furia unei tinere. Majoritatea adolescenților sunt plini de neliniște, și asta fără să descopere că viața lor a fost plină de minciuni.''

Într-un astfel de moment facem cunoștință cu Rell. Ea pleacă din instituție. Trandafirul Negru a obținut ce-și dorea. Cea mai puternică armă a Noxusului în sfârșit se dezlănțuie.
 
Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top