O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

VALORANT Defy Definitions: Episode 7 Act 1

Banner_-_VAL23_Ep7a1_Modal_1920x1080_No-text_article.jpg


Evolutia incepe de aici.

Exista o multitudine de lucruri diferite de care sa fii incantat in acest episod si in acest act. De fapt, suntem foarte entuziasmati de viitorul Valorant si speram ca noul nostru mod de joc, noul Agent, sistemul de progresie si skinline-ul va entuziasmeaza si pe voi. Puteti citi despre acestea mai jos si nu uitati sa consultati fiecare trailer pentru a vedea totul in actiune.

In cele din urma, stim ca prezentam o multime de lucruri diferite deodata, dar asta pentru ca suntem incantati sa impartasim toate aceste noi moduri in care puteti juca Valorant si interactiona cu noi, indiferent de calea pe care alegeti sa o urmati in cadrul comunitatii.

Abia asteptam sa vedem ce veti face in continuare.

TEAM DEATHMATCH​Cel mai nou mod de joc 5v5 care va pune pe voi si pe coechipierii vostri impotriva unei echipe inamice intr-una din cele trei harti noi construite special pentru acest nou mod de joc.

Exista patru etape cronometrate si nu exista economie. Veti primi respawn la fiecare 1,5 secunde. Castiga prima echipa care atinge pragul de 100 de kill-uri.

Fie ca sunteti in cautarea unui mod mai prietenos si mai distractiv de a juca cu prietenii, sau poate doriti sa va perfectionati jocul cu armele, castigand in acelasi timp puncte prin noul nostru sistem de progresie, incercati un nou mod de a juca Valorant prin Team Deathmatch.

DEADLOCK​Spuneti bun venit noului nostru agent Sentinela, Deadlock. Acest agent norvegian foloseste o serie de nanofire de ultima generatie pentru a proteja campul de lupta chiar si de cele mai letale atacuri. Dar fii atent: nimeni nu scapa de vigilenta ei si nici nu supravietuieste ferocitatea ei de neclintit.

Pregateste-te sa fii agresiv si prinde-ti adversarii cu garda jos, folosind utilitatea care nu necesita set-up cu Deadlock.

PROGRESSION​Ati ratat sansa de a lua spray-ul Make Some Noise? Nu v-ati amintit niciodata sa activati vreun contract de agent?

Sistemul nostru actualizat de progresie va va ajuta cu acestea si nu numai. Veti fi recunoscuti si recompensati mai bine in toate modurile diferite in care iti petreci timpul jucand Valorant - si nu doar in Competitiv, ci jucand cu prietenii in Team Deathmatch, facand un Swiftplay in timpul pranzului etc. Veti putea sa va concentrati asupra modului in care doriti sa jucati, fara sa va chinuiti sa obtineti obiectele pe care le doriti sau fara sa trebuiasca sa va amintiti sa activati un contract.

Aceasta este o actualizare importanta a sistemului nostru de progresie, dar sa stiti ca nu va fi ultima. Ne adresam in permanenta comunitatii pentru feedback, asa ca spuneti-ne ce credeti.

NEO FRONTIER​Sunteti pregatiti pentru ultimul skin bundle adaugat in magazin? Sa speram ca da.

Va prezentam Neo Frontier - folosind o tehnologie avansata, de ultima ora, Neo Frontier imbina Vechiul Vest cu Viitorul Neo pentru a crea linia de arme perfecta. Eleganta si, mai presus de toate, puternica, aceasta noua linie promite sa continue dominatia Frontier pentru secolele ce vor urma.

Cu animatiile si sunetul sau in evolutie si cu un skin buddy reactiv, aceasta va fi primul nostru skinline care se schimba radical cu fiecare nou nivel, asa ca verificati-o inainte de a fi prea tarziu.

VCT CHAMPIONS​Nu uitati: Champions va avea loc in curand in Los Angeles si am pregatit cateva lucruri foarte speciale pentru tine. Fii pe faza!

playvalorant.com
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top