O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

ARHIVA Cupa CSL2020

Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.
Joined
Mar 7, 2015
Messages
1,064
Reaction score
121
Age
36
Sper ca la noi pe subforum suntem liberi sa discutam și nu ne închide nimeni topicul.
Am pierdut în cupa laleagane fără ca regulamentul sa conteze ( din punctul meu de vedere și nu numai) și nimeni dintre organizatori sau conducerea forumului nu a intervenit.

https://laleagane.ro/forum/threads/817531-Ultimul-post-Meci-FREE-vs-RW

Sunt curios ce părere au și alții despre aceasta decizie!

Și cine credeți ca a creat tămbălău, Arma sau Georgiana?
 
Joined
Jan 2, 2017
Messages
746
Reaction score
571
Age
22
Location
Pawno
Salutare.
Vreau să las și eu aici o părere cu privire la toată această competiție, pentru că nu are rost să vorbim DOAR de această discuție dintre Armaghedon și Georgiana.
Bun, să începem. Îmi asum toate vorbele pe care le voi spune aici :). Hai să o luăm pe rând. Am zis că o să-mi văd doar de serverul pe care îl administrez (FREE), dar consider că prin această cupă CSL20, ați jignit toate competițiile de Counter-Strike care s-au organizat vreodată. Aici să nu se înțeleagă că bag în aceeași oală toți administratorii sau toate persoanele care au luat parte la această cupă. În primul rând, difuzarea meciurilor pe YouTube mi s-a părut o idee extraordinară. Atâta timp cât este deelay, este imposibil să trișezi prin acest mod. Băi frate, dar dacă filmați un meci, de ce nu le fimați pe toate? Hai să facem live cu meciul de azi....hai că cu ala de mâine nu mai facem că nu mai avem chef. Să nu mai zic de faptul că acel comentator, organizator, nu știu cine e și nici nu-mi pasă, avea muzica pornită, stătea pe TeamSpeak pe canal public și intrau toți ca la ei acasă...să nu mai zic că a făcut ultima speță de comentariu în timpul unui meci...adică tu ca organizator să aduci jigniri PE LIVE la adresa unui server care joacă la cupă mi se pare inadmisibil. În fine, chiar dacă erau 20 de persoane maxim pe live, oferă-le frate o difuzare corectă, ca la carte.
În al doilea rând, legat de această dispută între Armaghedon și Georgiana. Eu îi apreciez enorm pe amândoi. Armaghedon îmi este foarte bun prieten, iar Georgiana este o persoană de nota 20, de fiecare dată când i-am cerut ajutorul mi l-a acordat fără probleme și apreciez foarte mult acest lucru și încă îi sunt dator pentru tot ajutorul :D. Însă consider că se putea evita tot acest "scandal" prin publicarea unui simplu demo. -> dacă analizăm situația din punct de vedere obiectiv, toată cearta te duce cu gândul la faptul că jucătorul nominalizat (Timbalero) NU are demo.
În al treilea rând, activez în domeniul Scripting-ului de aproximativ 7 ani de zile. Am întrebat-o pe Georgiana dacă are nevoie de ajutor la serverul de mix, pentru că și ea m-a ajutat de foarte multe ori, chiar îmi doream să îi fiu și eu de folos măcar o dată :D. Pe internet, există un simplu plugin care pornește automat un demo când se dă drumul la mix. Nu când intri pe server să trebuiscă să tai după din demo, etc. Când se dă start, se dă și record automat. Acest lucru putea evita tot "scandalul" foarte simplu. Și se mai putea face și pauză când se deconecta un jucător în timpul meciului pentru a evita altă discuție ( cea legată cu începerea mix-ului cu 10000$ ). Am scris aceste lucruri aici în speranța că poate se va ține cont de ele cupa viitoare, pentru a evita orice problemă.
LATER EDIT: Am auzit că nu s-a implementat treaba cu record automat din cauza lag-ului și m-am amuzat copios. Serverul pe care s-a jucat este hostat la o firmă de top, nu suntem pe public să fie full 32/32 cu 10 străini cu ping 300. Suntem pe un server de mix cu maxim 11 oameni online, cu ping sub 100. Șansele de lag sunt infime, așa că vă rog să veniți cu alte scuze.
Pace!
 
Last edited:

dripsky

CS.LaLeagane.Ro
OWNER SERVER CS
Joined
Apr 23, 2017
Messages
2,621
Reaction score
1,177
Location
@LaLeagane
Sincer, daca te iei dupa regulamentul cupei, rw ar trebui descalificata fix pentru ca acel player care e suspectat de cod nu a avut record on, si mai ales ca s-a zis ca o sa se dea demo si dupa s-au sucit! Ma gandeam ca o sa fie o Cupa frumoasa macar anu asta..dar de fiecare data trebuie sa existe ceva, la fel ca anul trecut.. in fine, daca se face dreptate, rw ar trebui descalificata daca ne luam dupa regulament si cine l-a incalcat sincer ( nu am nimic cu redwhite sau cu Georgiana, m-a ajutat foarte mult, toate respectele)`... si cu acel player care se zice ca a jucat la nush ce concursuri si pnm, ar trebui sa se puna si niste dovezi, ca asa pot baga si eu wall si sa ma prefac ca nu am si sa joc bomba( asta si fac) si sa zic ca nush unde mi-e demo-ul sau ***
 
Last edited:
Joined
Mar 7, 2015
Messages
1,064
Reaction score
121
Age
36
Problema mai mare este ca cică Demo-ul exista, dar nu avem dreptul sa îl vedem, am încălcat regulamentul pentru ca Armaghedon si-a permis sa îl ceara. Ca el e conducătorul echipei ( adică nu are dreptul sa vorbească, asta înțeleg ca înseamnă Clan Leader) , trebuia sa îl ceara cineva dinafara cupei sau cineva de pe alt server, sau poate trebuia sa îl solicitam în instanta :)))) ..... Nu înțeleg cum trebuia cerut.
 

allydutza

mademoiselle
Joined
Oct 19, 2019
Messages
960
Reaction score
381
Age
34
Ca la noi la nimeni.....urat din partea lor...de la un simplu demo atata nebunie....ca la circ...biletele de unde le luam? :)))
 
Last edited:
Joined
Jan 27, 2009
Messages
1,543
Reaction score
301
Location
Bucuresti
meciuri si cupe fantoma ce pot sa zic cu codati infecti-degeaba se incearca sa se joace corect ca nu mai vin vremurile de glorie cu jucatori corecti care unii din noi le-am prins.
Traiasca playzeek si EAC on vs vremurile de acum cu warr-uri fantoma si jucatori infecti.
 
Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top