O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

VALORANT Cum poti obtine Riot Fist Bump Gun Buddy

Daca esti interesat sa obtii unul dintre cele mai rare gun buddy-uri, atunci afla ca modalitatea e destul de simpla: demonstreaza un comportament adecvat pe durata unui meci in care se afla si un angajat de la Riot. Prezinta cea mai buna conduita a ta, fii pozitiv, ajuta si motiveaza-ti echipa.

Desi ar trebui sa demonstrezi intotdeauna aceste calitati, acum ai sansa de a obtine un Fist Bump daca ai norocul ca un angajat de la Riot sa te vada in actiune. Retine insa, nu este o idee buna sa-i soliciti in mod direct acest lucru, iar fiecare angajat are o limita de buddy-uri pe care le poate acorda; este putin probabil sa obtii unul pentru ca l-ai cerut, din contra, asta iti va scadea sansele.

riot-gun-buddy.jpg


Este posibil ca un angajat Riot sa ofere spre vanzare un Riot Gun Buddy?
Niciodata. Daca cineva pretinde ca lucreaza pentru Riot si ofera sa-ti vanda un Fist Bump sau prezinte vreun concurs prin care sa-l poti obtine, e clar sa incearca sa te insele. Un angajat Riot nu va solicita niciodata bani pentru un Fist Bump si nu abordeaza jucatori pe tema unor concursuri prin care pot obtine anumite buddy-uri. Daca acest lucru se intampla vreodata, puteti raporta jucatorul fie direct in joc apasat Esc si apasand butonul de Raportare de langa numele jucatorului, fie dupa meci accesand aceasta pagina.

Am avut un comportament exemplar in fiecare meci pe care l-am jucat, pot sa deschid un ticket prin care sa solicit Riot Gun Buddy?
Nope, nu functioneaza asa. Un angajat Riot va trebui sa te vada in actiune intr-un meci.

Urmaresc cativa angajati Riot pe Twitter, poate daca le trimit un mesaj...
Permite-ne sa te oprim aici. Fist Bump Buddy este o recompensa pentru comportamentul bun al jucatorilor si nu una pentru cei care urmaresc angajatii Riot pe Twitter sau alte retele de socializare.

Acum intra in meci, distreaza-te si incearca sa fii amabil cu restul coechipierilor tai!

playvalorant.com
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top