O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

CS2 Cum afli daca ai primit invitatie pentru CS2 Limited Test

In cursul noptii trecute, Valve a lansat o alta actualizare radicala pentru CS2 Limited Test, introducand in joc hartile Overpass si Vertigo, impreuna cu modul de joc Wingman. Acum, la doar o zi diferenta, dezvoltatorii au anuntat un alt val de invitatii pentru CS2 Limited Test.

Pentru a verifica daca ai primit o invitatie la closed beta, trebuie doar sa lansezi Counter-Strike: Global Offensive, asa cum ai face-o in mod normal. Daca contul tau a fost selectat pentru a participa la CS2 Limited Test, vei vedea un banner deasupra sectiunii de stiri din meniul principal, care te invita sa te inscrii la beta. Imaginea de mai jos este un exemplu a ceea ce ar trebui sa vezi daca ai primit invitatie:

limited-test-invitation.png


Daca meniul tau principal nu arata ca cel de mai sus, incearca sa nu iti faci griji. Cu o data de lansare in vara acestui an si avand in vedere cresterea numarului de actualizari a versiunii beta de la Valve, posibilitatea de a juca o versiune completa de Counter-Strike 2 s-ar putea sa nu fie intr-un viitor atat de indepartat.

dust2.us
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top