O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

ARHIVA CS-GO: Primele 2 echipe calificate la playoff-urile DreamHack Montreal

Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.
Joined
Feb 24, 2018
Messages
511
Reaction score
33
Age
26
Location
Moreni, Dambovita
facebook_event_418228671913919.jpg


Prima zi la DreamHack Montreal s-a sfarsit, cu cele mai bune 2 echipe din acest turneu, AGO si ENCE calificandu-se fara probleme in fazele eliminatorii.

images


Primul meci al zilei s-a terminat cu victoria celor mai sus mentionati, ENCE, trecand de eUnited in grupa A, cei din urma fiind singurii reprezentanti ai Americii de Nord. In timp ce Kaleb ''moose'' Jayne a facut niste faze superbe, ENCE a invins cu scorul de 16 la 9.

2BsArbRLjHmqUlg7WUS0FNmOBa78YRio-702x394.png


Meciul de deschidere al grupei B i-a avut ca si combatante pe AGO Esports si Imperials. Avand in vedere victoria precedenta a celor de la Imperials de la DreamHack Summer, AGO a facut ravagii pe mapa Train, castigand cu un scor naucitor de 16 la 3.

DNFFcfiX4AAPBgB.jpg


Mergand inapoi in grupa A, celalalt meci s-a disputat intre Red Reserve si Kinguin. Primii mentionati au jucat foarte dur, echipa lui ''freddieb'' castigand primele sase runde, iar apoi inchizand prima jumatate la scorul de 9 la 6. Cei de la Kinguin au avut o replica la fel de buna, aproape ducand meciul in Overtime, in final Red Reserve inchizand mapa Train cu scorul de 16-14.

867px-LG_New_Lineup.jpg


Ultimul meci de deschidere a avut ca participante echipele Heroic si Luminosity, avand ca si mapa Overpass. Prima echipa mentionata a avut castigul la inceputul mapei, avand si scorul mai mare la jumatatea meciului, 9 la 6. Luminosity in schimb au revenit in repriza secunda, ducand meciul in Overtime, aducand totodata si victoria echipei Luminosity, cu scorul de 19 la 17.

Meciurile de deschidere s-au terminat, urmand ca, castigatoarele sa joace intre ele. In grupa A, ENCE si Red Reserve au avut ca si camp de batalie mapa Mirage. In ciuda performantei lui ''Brollan'' echipa sa nu a putut sa castige, ENCE avand scorul de 16 la 7.

Al doilea meci au avut ca si combatante pe Luminosity si AGO, batandu-se pe celebra mapa Dust 2, pentru un loc in Playoff. AGO au avut initiativa in prima repriza, 10 la 5. Luminosity au avut o tentativa foarte buna de Comeback, dar AGO si-a revenit spectaculos, inchizand mapa la 16-11, garantandu-le un loc la Playoffs.
 
Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top