O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

ARHIVA Console UX Changes (2)

dripsky

CS.LaLeagane.Ro
OWNER SERVER CS
Joined
Apr 23, 2017
Messages
2,621
Reaction score
1,177
Location
@LaLeagane
Webp.net-resizeimage (5).png

Salut Supraviețuitori!

În aprilie anul trecut, am lansat o notificare cu privire la modificările în UX-ul pentru pass și magazin. Datorită diferitelor feedback-uri, am putut continua să ne îmbunătățim după actualizare. Vă mulțumim din nou pentru feedbackul pe care l-ați oferit

Am putut învăța multe din aplicarea modificărilor UX în joc. În primul rând, chiar și cu o actualizare funcțională îmbunătățită, schimbările din experiența din joc pot necesita o perioadă de adaptare. În al doilea rând, este important să oferiți o opțiune de a alege între comenzile anterioare și cele noi pentru jucătorii care sunt familiarizați cu comenzile tradiționale. Oricât de pozitive ar fi îmbunătățirile, obisnuirea durează.

Pentru toate actualizările de control din joc în viitor, vom oferi opțiuni pentru a selecta între comenzile anterioare și cele noi. Vă rugăm să verificați detaliile de mai jos.

Second Iteration

Modificări de legare cheie

S-a acordat prioritate minimizării sarcinii de a se obișnui cu modificările la comenzile cheie existente. După cum sa menționat, ca urmare a primirii mai multor feedback-uri cu privire la modificările aduse comenzilor, am dorit să reducem la minimum perioada de adaptare.

Legături și comenzi consistente ale tastelor au fost aplicate funcțiilor utilizate în mod obișnuit în mai multe meniuri.
Am aplicat controale care se potrivesc cu așteptările generale ale tastelor furnizate de pad.
Am legat caracteristicile utilizate frecvent de cele patru butoane ale feței.
Funcționarea butoanelor care sunt mai puțin utilizate, cum ar fi apăsarea butonului sau a touch pad-ului, a fost aplicată în direcția acordării sau evitării utilizării funcțiilor cu prioritate redusă

Unification of the Navigation System

Ne-am îmbunătățit pentru a face ca filele și listele de navigare să fie mai ușoare pentru a reflecta mai multe feedback-uri pe care a fost dificil să le navigați.

A, B (Xbox / Stadia), X, O (PS) pot fi folosite pentru a vă deplasa între fila superioară și lista inferioară.
Când sunt necesare mai multe operații de mișcare, menținerea și mutarea este acceptată.
Dacă este necesar, am aplicat controale duale cu L-stick / D-pad (Xbox / Stadia) și L3 / D-pad (PS).
Ați schimbat focalizarea pentru a continua în buclă atunci când navigați GNB și LNB.

Key Guide Display Improvements

În cazul ghidurilor cheie tradiționale, au existat cazuri în care lipsa de consistență în unele situații. Noul Ghid cheie a fost îmbunătățit pentru a facilita jucătorilor să învețe cum să funcționeze și să stabilească priorități în funcții, păstrând în același timp sistemul coerent.

Majoritatea ghidurilor cheie pentru elementele focalizabile au fost mutate în stânga jos.
S-a modificat ordinea de plasare a ghidajelor cheie în funcție de prioritatea funcțiilor oferite de caracteristică.
Ghidurile cheie sunt uneori plasate în elemente focalizabile. Îmbunătățirea consistenței sistemului prin mutarea ghidajului de taste în partea stângă jos a ecranului.
Excepție: operațiile legate de tastele R-stick au ghidaje de chei plasate în elemente selectabile pentru a face operațiunea mai ușor de recunoscut.
Modificați etichetarea ghidului cheie
Etichetarea care anterior era prea lungă a fost simplificată pentru a îmbunătăți lizibilitatea.
A fost unificat astfel încât etichetarea să nu fie afișată diferit în ciuda funcției similare.
Ghidurile cheie au fost adăugate în locațiile în care acestea lipseau și ghidurile cheie inutile au fost eliminate.

Certain UI design Improvements

Am făcut mai ușor să recunoaștem în ce direcție se deplasează controlerul și unde se concentrează. De asemenea, acum este mai ușor să distingem informațiile care sunt concentrate.

Îmbunătățiri ale designului
Când navigați în fila superioară, interiorul și conturul filei sunt colorate. Când focalizarea trece la un alt grup de navigare, se aplică doar culoarea internă pentru a indica că este selectată fila.
Sub-elementele conțin adesea informații importante, așa că am conceput aceste informații pentru a fi mai vizibile.
Am putut să analizăm cu atenție toate feedback-urile dvs. și să le prezentăm această actualizare 12.1. Așteptăm cu nerăbdare feedback-ul dvs. cu privire la a doua noastră iterație de îmbunătățiri UX.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top