O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

ARHIVA Concertul din Fortnite

Hera

mademoiselle
Joined
Sep 29, 2020
Messages
100
Reaction score
78
Age
32
Location
Bucuresti
Epic Games își continuă șirul de concerte cu superstaruri în cadrul Fortnite. Astfel, această inițiativă poate reprezenta o modalitate a dezvoltatorului jocului de a te determina să mai dai o șansă platformei de gaming.

WbM8ByH.png



Dezvoltatorul jocului a dezvăluit o serie de concerte „Rift Tour”, care vine cu o nouă surpriză pentru gamerii care își petrec orele în fața monitoarelor. Solista care va interpreta concertul va fi nimeni alta decât Ariana Grande. Astfel, primul spectacol va avea loc în data de 6 august, la ora 18:00 EST.

Spectacolele ulterioare vor avea loc pe data de 7 și respectiv 8 august, pentru a se asigura că oamenii care fac parte din alte fusuri orare, pot participa la concert. Dezvoltatorul jocului a transmis totodată participanților la concert să sosească mai devreme cu o oră, înainte de a începe spectacolul.

Dezvoltatorul Fortnite a pregătit mai multe concerte pentru tine​

Lista de redare Rift Tour va fi difuzată cu 30 de minute înainte. Astfel, să nu fii suprins pe viitor dacă vei vedea skin-uri si obiecte personalizate marca Ariana Grande. Astfel, vei putea purta o ținută Ariana pentru a juca precum o vedetă pop, iar Piggy Smallz Back Bling adaugă o notă interesantă în momentul în care îți vei elimina rivalii de la Battle Royale.

Ambele ar trebui să apară în magazinul de articole Fortnite în data de 4 august la ora 20:00 EST, iar participanții la spectacol for putea beneficia de un planor umbrelă. La fel ca în cazul lui J Balvin, Travis Scott și alți interpreți din Fortnite, acest lucru a fost gândit atât pentru atragerea de noi jucători, cât și pentru a-i determina pe ceilalți să se întoarcă înapoi la joc.

De asemenea, este remarcabil faptul că Epic lărgește gama de artiști pentru a include vedete feminine, fiind planurile recent dezvăluite pentru un concert Lady Gaga. În teorie, Grande ar putea ajuta la înmulțirea celor care vor juca Fortnite, chiar dacă doar o fracțiune din ei vor rămâne după ce cântăreața melodiei ”7 Rings” va termina concertul. (www.playtech.ro)
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top