O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

VALORANT Community Roundup: February 2023

Valorant_Community_Spotlight_10.jpg


Buna ziua, tuturor! Venim cu urmatoarea editie a seriei Community Roundup, in care va prezentam fanarturile, videoclipurile etc. lansate in ultima luna.

Anul Nou Lunar, Ziua Indragostitilor si VCT. Ultimele saptamani au fost foarte aglomerate pentru cei de aici de la VALORANT - si vor fi si mai aglomerate pe masura ce Episodul 6 Act I se va incheia la inceputul lunii martie.

Intre timp, insa, iata ce am vazut si ce ne-a placut din partea comunitatii noastre VALORANT in ultimele saptamani.

WHO’S YOUR DUO?​

Fie ca sarbatoriti sau nu Ziua Indragostitilor, ne-am gandit "de ce sa nu sarbatorim si noi cateva dintre duetele noastre preferate de agenti?". Dragostea pe care ati aratat-o pentru toti Agentii nostri a fost in mod fericit coplesitoare si am vrut sa prezentam dragostea voastra pentru ei si aici. Descoperiti mai jos cateva fanarturi cu agenti.

lAwJNqt.jpg

Via @peachymochiiiii, Philippines

OnZ3qQK.jpg

Via @ciamomiie, Philippines

rCoeEf1.jpg

Via @gretano8, Canada

B6vp8qH.jpg

Via @soufflepann, Philippines

AMSpdjI.png

Via @icedmica, Philippines

LUNAR NEW YEAR 2023​

La multi ani cu intarziere de Anul Nou Lunar, tuturor! VALORANT a lansat cateva lucruri interesante pentru a sarbatori (cateva obiecte Battlepass si o noua colectie de arme), dar si voi! Vedeti ce ati creat unii dintre voi mai jos cu privire la skinline-ul de arme Luna si la sarbatorirea Anului Iepurelui.

HEO191O.jpg

Via @cryingonatable, Singapore

Th3kwwf.jpg

Via @ForestAkiOvO, China

frxXJaR.jpg

Via @klyree_, USA

VCT LOCK//IN​

LOCK//IN este in plina desfasurare. Asigura-te ca nu ratezi finala de pe 4 martie prin intermediul canalului oficial Twitch al VALORANT. In alte stiri VCT, skinline-ul VCT LOCK//IN va parasi magazinul dupa 7 martie (50% din incasarile nete vor merge catre echipele partenere). Noua ne place cel mov.playvalorant.com
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top