Buna ziua, tuturor! Venim cu urmatoarea editie a seriei Community Roundup, in care va prezentam fanarturile, videoclipurile etc. lansate in ultima luna.
Anul Nou Lunar, Ziua Indragostitilor si VCT. Ultimele saptamani au fost foarte aglomerate pentru cei de aici de la VALORANT - si vor fi si mai aglomerate pe masura ce Episodul 6 Act I se va incheia la inceputul lunii martie.
Intre timp, insa, iata ce am vazut si ce ne-a placut din partea comunitatii noastre VALORANT in ultimele saptamani.
WHO’S YOUR DUO?
Fie ca sarbatoriti sau nu Ziua Indragostitilor, ne-am gandit "de ce sa nu sarbatorim si noi cateva dintre duetele noastre preferate de agenti?". Dragostea pe care ati aratat-o pentru toti Agentii nostri a fost in mod fericit coplesitoare si am vrut sa prezentam dragostea voastra pentru ei si aici. Descoperiti mai jos cateva fanarturi cu agenti.
Via @peachymochiiiii, Philippines
Via @ciamomiie, Philippines
Via @gretano8, Canada
Via @soufflepann, Philippines
Via @icedmica, Philippines

Via @peachymochiiiii, Philippines

Via @ciamomiie, Philippines

Via @gretano8, Canada

Via @soufflepann, Philippines

Via @icedmica, Philippines
LUNAR NEW YEAR 2023
La multi ani cu intarziere de Anul Nou Lunar, tuturor! VALORANT a lansat cateva lucruri interesante pentru a sarbatori (cateva obiecte Battlepass si o noua colectie de arme), dar si voi! Vedeti ce ati creat unii dintre voi mai jos cu privire la skinline-ul de arme Luna si la sarbatorirea Anului Iepurelui.
Via @cryingonatable, Singapore
Via @ForestAkiOvO, China
Via @klyree_, USA

Via @cryingonatable, Singapore

Via @ForestAkiOvO, China

Via @klyree_, USA
VCT LOCK//IN
LOCK//IN este in plina desfasurare. Asigura-te ca nu ratezi finala de pe 4 martie prin intermediul canalului oficial Twitch al VALORANT. In alte stiri VCT, skinline-ul VCT LOCK//IN va parasi magazinul dupa 7 martie (50% din incasarile nete vor merge catre echipele partenere). Noua ne place cel mov.
playvalorant.com
playvalorant.com