O noua aventura incepe. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

ARHIVA Comenzi si recomandari generale pentru accese !

Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.

FlippeR #

leganar
Joined
Nov 12, 2009
Messages
778
Reaction score
19
Location
Alba-Iulia
Salutare,

Cum in ultima perioada, printre cei care s-au alaturat staff-ului de pe server, avem si oameni cu mai putina experienta de adminat, am decis sa cream thread-ul asta, astfel incat sa incercam sa va oferim cele mai uzuale comenzi, cat si ce rol are fiecare comanda.

Inainte de lista de comenzi, am vrea sa clarificam si sa repetam niste reguli pentru accese:

1. Nu folositi comenzi pe alte accese, chiar daca sunteti prieteni si va permiteti diverse. In caz de banuiala ca un acces foloseste cheat-uri, faceti un demo, si trimite-ti-l catre FlippeR.
2. Incercati sa nu dati ban-uri fara a avea demo, exceptie de la regula asta sunt cazurile de spinbot / aimhack foarte evidente, acolo trebuie banat cat mai repede ca sa nu apuce sa strice prea tare experienta de joc a playerilor de pe server.
2.1. Conturile cu rank 1-10 (NON-PRIME), sub 10 ore de cs pe contul de steam si mai putin de 10 ore pe server pot fi banate fara demo ( nu abuzati de aceasta regula )
3. Pentru a face un demo:
  • Deschideti consola si scrieti record "numedemo". Recomandarea este ca acel nume pe care il veti seta demo-ului, sa aiba legatura cu player-ul pe care stati spec, astfel ca daca face cerere unban, sa va fie usor sa gasiti demo-ul pentru el. (exemplu: record laurentziuwall )
  • Ca sa opriti demo-ul, scrieti stop in consola.
  • Alta informatie utila pentru voi, inregistrarea de demo se incepe doar la inceputul unei runde ( limitare din csgo, nu il putem porni de la mijlocul unei runde ), si de asemenea chiar si pentru a opri inregistrarea unui demo, aceasta are loc la finalul rundei. Adica daca voi scrieti stop la mijlocul rundei, de fapt demo-ul va fi oprit la finalul rundei.

Comenzile cele mai uzuale:

!spec [nume] - Muta jucatorul la spectator.
!ct [nume] ct - Muta jucatorul la CT.
!t [nume] t - Muta jucatorul la TERO.
1. sm_say - Trimite un mesaj tuturor jucătorilor în chat.
2. sm_csay - Trimite un mesaj tuturor jucătorilor în centrul ecranului.
3. sm_hsay - Trimite un mesaj tuturor jucătorilor în josul ecranului.
4. sm_msay - Trimite un mesaj tuturor jucătorilor în partea stângă a ecranului.
5. sm_psay - Trimite mesaj privat unui jucător.
6. sm_gag - Jucătorului i se restricţionează chat-ul.
7. sm_mute - Jucătorului i se restricţionează posibilitatea de a mai vorbi la microfon.
8. sm_silence - I se oferă Gag +Mute jucătorului.
9. sm_slap - Îl loveşte pe player cu 0 damage , se poate adăuga şi o valoare ( ex : sm_slap Andy 10 , acel jucător va primi -10 hp ).
10. sm_slay - Omoară jucătorul.
11. sm_kick - Deconecteză de pe server un jucător.
12. sm_ban - Ban uniui player după steamid sau nume.
17. sm_who - Vizualizarea Adminilor Online.
18. sm_admin - Afişează meniul de admin.
19. sm_help - Afişează toate comenzile disponibile pe server.
20. sm_cancelvote - Anulează orice vot.
21. sm_vote - Incepe un vot nou cu intrebarile si argumentele specificate (sintaxa: <question> [answer1] [answer2] [answer3] ...).
22. sm_setnextmap - Modifica harta ce urmeaza (sintaxa: sm_setnextmap <map>).
23. sm_map - Schimbă mapa fără vote.
24. sm_votemap - Incepe un vot pentru votarea hartilor specificate (sintaxa: sm_votemap <map> [map2] [map3] ...).
25. sm_rename numejucator noulnume - Folositi comanda de rename doar pt playeri care fac reclama altor servere cu nick-ul. Nu folositi rename pentru alt tip de nick-uri, gen " gigi cs.money ", astfel de nick-uri sunt permise.


- Comenzile care au ! in fata, gen !spec, pot fi scrise direct in chat-ul din joc, restul, cele cu sm_ trebuiesc scrise in consola.
- Comanda sm_cancelvote o recomandam doar in cazul in care hartile venite la votul automat pe final de harta nu sunt ok ( adica la vot au venit harti nu prea comune, gen awp_lego, de_alexandra. In general, cand sunt astfel de harti, cam iese lumea, raman mai putini care sa le joace ). Ca si ordine cronologica recomandata: sm_cancelvote ( da cancel vot-ului automat de harti venit de la serve ), sm_vote nextmap ( exemplu sm_vote next inf d2 cache train ), ca lumea sa voteze ce harta vrea sa joace, apoi sm_setnextmap.

Alte comenzi pe care le aveti la dispozitie:
sm_stealth - folositi comanda asta cand vreti sa va puneti spec pe un jucator. Nu recomandam clasicul mutat la spectatori pentru ca un jucator poate sa vada ca ati trecut spec si sa dezactiveze cheat-ul.
status -
comanda asta o scrieti in consola, si va arata toti jucatorii conectati pe server in acel moment. O sa ii vedeti ordonati dupa un id ( #1292 exemplu ).
 
Last edited by a moderator:
Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Top