O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

METAVERSE Colaborare intre The Sandbox si Cipriani pentru a aduce luxul Italiei in metaverse

cipriani-x-sandbox.jpg


Platforma The Sandbox si-a unit fortele cu Cipriani—un hotel italian si o companie de agrement renumita pentru restaurantele si cluburile sale de lux din intreaga lume, pentru a introduce o initiativa metaversala interesanta.

Ca parte a acestei initiative, in cadrul metaversului va fi creat un spatiu virtual, "Cipriani's Land", care va oferi vizitatorilor posibilitatea de a explora strazile fermecatoare ale Venetiei, de a descoperi originalul cocktail Bellini si chiar de a interactiona cu stimata familie Cipriani.

Una dintre principalele atractii din spatiul virtual este emblematica Cipriani Wall Street Ballroom. Aceasta locatie va servi drept decor pentru diverse evenimente, inclusiv baluri mascate, prezentari de moda, concerte si multe altele. Evenimentul inaugural de pe Cipriani's Land va fi Masquerade, unde vizitatorii vor putea lua parte la dansuri si se vor putea bucura de spectacole de muzica live.


Spatiul virtual va include, de asemenea, o replica virtuala a Harry's Bar, celebrul bar-restaurant infiintat de barmanul Giuseppe Cipriani in 1931, care a atras o clientela formata atat din persoane de elita, cat si din celebritati timp de multi ani.

Cipriani's Land este situat in cartierul de moda Galleria de pe harta expansiva a The Sandbox; cartierul a debutat in 2022 si este axat pe branduri din domeniul modei, mass-media si ospitalitati, creand un mediu la moda si captivant pe care utilizatorii il pot explora.

The Sandbox s-a dovedit a fi un hub dinamic care permite marcilor sa isi reimagineze identitatile, sa se implice cu generatiile mai tinere si sa ofere clientilor experiente captivante. In special, colaborarile notabile, cum ar fi parteneriatul cu Toei Animation pentru a aduce animatiile japoneze in metavers si asocierea cu DBS Bank pentru a prezenta semnificatia construirii unei lumi durabile in experienta lor metaversala, demonstreaza angajamentul platformei fata de inovatie si parteneriate de impact.

cryptoflies.com
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top