O noua aventura incepe. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

China interzice competiţiile PUBG din cauza unor probleme cu guvernul

kiiaraa

Moderator
Joined
Dec 20, 2010
Messages
246
Reaction score
78
Location
București
Pubg-banned.jpg


China nu va vedea nicio competiţie PUBG, deoarece jocul nu are aprobarea guvernului chinez și a agenției de reglementare.

PUBG este, probabil, unul dintre cele mai populare jocuri din China la momentul actual, dar nu va exista o scenă esport pentru o vreme, întrucât competițiile au fost interzise de guvernul chinez. Competițiile sportive pentru PUBG nu au fost încă aprobate de NAPP (Administrația Națională a Presei și Publicațiilor), ceea ce are consecințe mari pentru partea competitivă a lucrurilor.

How-to-download-and-play-PUBG-Mobile-720x405.jpg


Una dintre cele mai mari consecințe ale interdicției este că Liga Campionilor PUBG, care este liga francizată din China și una dintre cele mai mari din lume, nu va putea începe. Dacă campionatul nu poate fi jucat, înseamnă și că echipele chineze nu se vor putea califica nici ele la Campionatul Global PUBG.

Potrivit unei declarații făcute de Yibo Zhang (vicepreședintele Comitetului Esports al Asociației de Management al Culturii din China) într-un interviu acordat pentru Sports Business Journal: „Interdicția va afecta mii de turnee PUBG, organizatori, echipe, creatori de conținut, streameri și jucători profesioniști. Nu este încă clar dacă PUBG va fi interzis pe platformele de streaming live. Până în prezent afectează doar competiția PUBG. ”


Sursa: eSports
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Top