O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

RESPINSA Cerere unban w1z4rd

Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.

w1z4rd

leganar
Reaction score
11
nu am zis ca sunt pro player lol doar ca sunteti voi slabi probabil sunt alti pe server mult mai buni ca mine, si nu am 30 de ore fratioare combinat cu 1.6 plus ce am jucat prin cafe-uri cand eram mic am undeva la 5000 de ore in total.

Ioading

leganar
Reaction score
71
nu am zis ca sunt pro player lol doar ca sunteti voi slabi probabil sunt alti pe server mult mai buni ca mine, si nu am 30 de ore fratioare combinat cu 1.6 plus ce am jucat prin cafe-uri cand eram mic am undeva la 5000 de ore in total.
Toti spuneti asta ca vai am sapte mii de ore adunate cu nush ce joc,ca am jucat prin nush unde,pe nicaieri,ca sunteti slabi etc, pana cand vine vorba sa dovedesti ceea ce stii,sau ceea ce trebuie si o dai la intors ca toti ceilalti.

w1z4rd

leganar
Reaction score
11
am pus contul vechi poti sa vezi acolo in jur de 4000 ore combinate

w1z4rd

leganar
Reaction score
11
o sa il trimit pe tovarasu meu care am fost in pgl pe server sa va terorizeze sa va invatati lectia daca eu am facut triple kill asta omoara 10 ca voi pe runda sa vedem si asta e codat ? cu 3000 ore prime jucator de pgl , faceit mai multe ore combinate in joc decat voi toti sa vad cum mai comentati atunci :))
asd asd.jpg
asd asd asd.jpg

w1z4rd

leganar
Reaction score
11
pacat ca am fost eu prost si am dat contul veneam pe server numai ca sa va terorizez sa vad ce mai ziceti atunci

RedN1

leganar
Reaction score
40
1691690428862.png

Adu-l ma frt, are mai multe meciuri decat elo la lvl 6, 18 avg btw

ShEgOn96

leganar
Reaction score
38
Da parca ai zis ca nu ai acces la contul ala?😂😂😂😂
acuma dintr-o data ai acces
al drq astia de la steam😅😅

w1z4rd

leganar
Reaction score
11
pai la cata minte aveti il banati si pe el si omu e legit la fel ca mine de asta zic :) la voi oricine joaca bine si va face outplay il banati ca nu va convine, sa va fie rusine, pacat de owner ca nu se ocupa de server ca as face curat a dat admin la toti copii care nu stiu sa faca diferenta dintre skill si codat =))

w1z4rd

leganar
Reaction score
11
Da parca ai zis ca nu ai acces la contul ala?😂😂😂😂
acuma dintr-o data ai acces
al drq astia de la steam😅😅
am access da, am reusit sa vb cu el si mi-a zis ca imi pot lua contu inapoi daca vreau.

ShEgOn96

leganar
Reaction score
38
Inappropriate behavior
se vede cat creier ai😅😅😅
de aia ai luat 5 ban-uri in ultimele 24h😅😅
ma opresc aici din comentari ca nu are rost sa vorbesc cu ultimul ratat😂😂
succes!!

w1z4rd

leganar
Reaction score
11
Inappropriate language
se vede cat creier ai😅😅😅
de aia ai luat 5 ban-uri in ultimele 24h😅😅
ma opresc aici din comentari ca nu are rost sa vorbesc cu ultimul ratat😂😂
succes!!
esti foarte destept baiatu' tocmai din cauza ca am luat ban sunt mai destept ca tine, daca erai tu in locu meu la cat esti de prost intelectual si ingame nu arunca nimeni privirea la tine.

w1z4rd

leganar
Reaction score
11
Inappropriate language
contra unban dai bine cu wall

stai calm bro adminu poate sa dea close thread deja numai ma complic cu voi :) unban,ban, sincer ma doare fix in **** de voi si de serveru vostru sunteti praf low skill si daca imi dati unban tot numai calc pe serveru asta, am ras mult inca odata ati confirmat ca romanii sunt prosti si nu are rost sa ma complic mai bine va dau fum si imi vad de treaba, salut.

RaduMM

leganar
Reaction score
71
Eu zic sa ai un limbaj decent avand in vedere ca nu ti-a vorbit nimeni asa

w1z4rd

leganar
Reaction score
11
asa baieti se mai rezolva unbanu asta poate next year?

daubox

leganar
Reaction score
76
mergi incontinuare prin cafe-uri si lasa slabanii de pe server:))

RedN1

leganar
Reaction score
40
stai calm bro adminu poate sa dea close thread deja numai ma complic cu voi :) unban,ban, sincer ma doare fix in **** de voi si de serveru vostru sunteti praf low skill si daca imi dati unban tot numai calc pe serveru asta, am ras mult inca odata ati confirmat ca romanii sunt prosti si nu are rost sa ma complic mai bine va dau fum si imi vad de treaba, salut.
asa baieti se mai rezolva unbanu asta poate next year?
Parca te durea fix in *** de sv nostru, acum ce faci, vii si intrebi daca se mai rezolva ?

Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back