O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

RESPINSA Cerere unban w1z4rd

Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.

w1z4rd

leganar
Reaction score
11
Nick-ul tau : w1z4rd
Profilul tau de steam : https://steamcommunity.com/profiles/76561199524201290/
Adminul care te-a banat : RaduMM_
Ai Prime : Nu
Motivul pentru care ai primit BAN : cod
Data si Ora banului : azi pe la ora 4:50

Va rog numai dati admin la copii nici macar nu mi-a facut spectate, probabil l-am omorat si dupa rage si ban direct, nu mi-a facut poze nu mi-a cerut absolut nimic, daca se uita pe mine si stie jocul cat de cat o sa isi dea seama ca nu sunt codat mereu am scoruri decente si nu am 40 kills 2 deaths sau ceva de genu.

Ioading

leganar
Reaction score
71
pana vine adminul cu dovezile,sincer ar trebui sa ne mai arati celelalte conturi pe care le mai ai nu pe asta cu lv 0 .

w1z4rd

leganar
Reaction score
11
pana vine adminul cu dovezile,sincer ar trebui sa ne mai arati celelalte conturi pe care le mai ai nu pe asta cu lv 0 .

Nu am alt cont am vandut contul si nu am mai jucat de vreo 3 ani acum m-am apucat din nou.

ShEgOn96

leganar
Reaction score
38
Nu am alt cont am vandut contul si nu am mai jucat de vreo 3 ani acum m-am apucat din nou.
Poi lasa-ne contul ce l-ai vandut sau pune orele pe public sa vedem si noi cate ore ai pe contul asta

w1z4rd

leganar
Reaction score
11
Poi lasa-ne contul ce l-ai vandut sau pune orele pe public sa vedem si noi cate ore ai pe contul asta
De unde sa stiu eu ce s-a intamplat cu contul ala aveam 2000 de ore in cs 1.6 si vreo 1000 pe cs go am fost global acum cativa ani, am facut profilu public am doar 60 ore doar ce m-am apucat de joc din nou.Nu ma deranjeaza ca va faceti treaba doar sa o faceti bine si nu aiurea eu acum sunt pe bucuresti daca vrei poti sa te uiti si tu sa vezi ca nu sunt asa suspect.

w1z4rd

leganar
Reaction score
11
Imi dadura ban si pe bucuresti :)) imi cere main cum sa va dau main daca eu l-am dat acum 3 ani crezi ca eu stiu ce nume a pus ala nici nu am cum sa il contactez.

w1z4rd

leganar
Reaction score
11
am sa pun si contul de faceit
faceit.png

w1z4rd

leganar
Reaction score
11
Aparent pe orice server te duci nu rezisti mai mult de 10-15 min :)) View attachment 56223
pai mia cerut main si nu aveam cum sa il gasesc daca l-am dat ... noroc cu un prieten care inca il avea in lista de friends si mi-a dat profilu nu stiu de ce sunt asa suspect aveam 18 k 11 d cand mi-a dat pe bucuresti nimic special..

RaduMM

leganar
Reaction score
71
https://files.fm/u/uqqptf26x In primul clip pe langa ca muti tinta fix in directia celui din site mai faci si triple kill in mare mod(ceea ce nush cum poti sa o faci dupa 3 ani pauza)
In clipul 2 dupa parerea mea se muta tinta robotic pe playerul din site B +eu nu cred ca un player care nu a mai jucat de 3 ani poate sa faca bhoop si killuri asa si la faza cu acel cont pana la urma e vandut sau e banat de un prieten? sau sa chicesc eu ca e vandut unui prieten?
Si pe langa toate astea mai vi si arogant pe forum avand in vedere ca nu rezisti pe alte servere mai mult de 15 min

RedN1

leganar
Reaction score
40
Contu ala are vac de 5 ani, tu zici ca n ai mai jucat de 3 ani, teoretic dupa 5 ani tu te reapuci de counter si intrii instant pe publice si faci kd positiv ?
EDIT: am vazut demo-ul CONTRA UNBAN - wall

w1z4rd

leganar
Reaction score
11
https://files.fm/u/uqqptf26x In primul clip pe langa ca muti tinta fix in directia celui din site mai faci si triple kill in mare mod(ceea ce nush cum poti sa o faci dupa 3 ani pauza)
In clipul 2 dupa parerea mea se muta tinta robotic pe playerul din site B +eu nu cred ca un player care nu a mai jucat de 3 ani poate sa faca bhoop si killuri asa si la faza cu acel cont pana la urma e vandut sau e banat de un prieten? sau sa chicesc eu ca e vandut unui prieten?
Si pe langa toate astea mai vi si arogant pe forum avand in vedere ca nu rezisti pe alte servere mai mult de 15 min

cred ca glumesti frate ce arati tu acolo asa ceva e normal pentru un jucator care are 4k ore jucate in cs, cat despre bhop e foarte usor lol daca doar tin apasat pe space din cauza vip-ul daca e sa fac din rotita nu imi iese asa bine ..

w1z4rd

leganar
Reaction score
11
Contu ala are vac de 5 ani, tu zici ca n ai mai jucat de 3 ani, teoretic dupa 5 ani tu te reapuci de counter si intrii instant pe publice si faci kd positiv ?
EDIT: am vazut demo-ul CONTRA UNBAN - wall

frate nu eu am banat contul , eu sunt jucator din 1.6 am fost si in pgl divizia C am 3000 de ore jucate pe 1.6 cand joci atat de mult iti ramane in sange trasul e normal sa fac kda pozitiv plus ca am jucat si pe faceit.

Ioading

leganar
Reaction score
71
Contra unbann
Si am sa iti zic aici de ce:

1)Nu ai cum sa iti faci pe sv la noi un cont sa il cresti la noi,sa vii tu cu 50 ore sa rupi sv si sa fie u@ plin de tine.

2) Creste ti contul pe deathmatch ,arena etc,nu pe publice,aici este o regula de a intra de pe un cont main/principal

3) Daca erai destept ti-l cresteai faceai ore pe el jucandu te compe/etc, si puteai linistit sa intrii ca nu statea nimeni asa sa te suspecteze pe tine.

w1z4rd

leganar
Reaction score
11
Contra unbann
Si am sa iti zic aici de ce:

1)Nu ai cum sa iti faci pe sv la noi un cont sa il cresti la noi,sa vii tu cu 50 ore sa rupi sv si sa fie u@ plin de tine.

2) Creste ti contul pe deathmatch ,arena etc,nu pe publice,aici este o regula de a intra de pe un cont main/principal

3) Daca erai destept ti-l cresteai faceai ore pe el jucandu te compe/etc, si puteai linistit sa intrii ca nu statea nimeni asa sa te suspecteze pe tine.
main-ul e vandut si daca il aveam tot nu puteam sa intru, si nu am rupt serverul am avut decat scoruri decente nimic special, demo-ul ala nu dovedeste nimic decat incomptenta lui..

w1z4rd

leganar
Reaction score
11
main-ul e vandut si daca il aveam tot nu puteam sa intru, si nu am rupt serverul am avut decat scoruri decente nimic special, demo-ul ala nu dovedeste nimic decat incomptenta lui, am intrat aici pentru ca nu sunt altele mai bune nu stiam ca o sa fiu banat si criticat aiurea pentru niste faze normale daca ai fi stat 2 ore sau 3 cat am jucat pe mine vedeai ca de multe ori mor aiurea fara sa fac nici un kill inca imi fac warm up.

ShEgOn96

leganar
Reaction score
38
Contra unban
mie de ajuns primele faze din primul video
1 la triple nu aveai cum sa il vezi pe ala ca era smoke ai iesit direct setat acolo nu verifici steps
2 a fugit sub palst nu teai mai uitat la triple teai axat sub palat
Pe ala din CT l-ai vazit dar a apucat de a sarit si a fost tras in tinta ta ( back treck setat lejer )
Pe ala din jungle eu nu l-am vazit numai cu xrai-ul fiind on dar tu iai dat prin dunga de la perete
deci deci pe langa acel wall ( posibil doar radar ) ai si alte "functii" on
succes!!!

Cat despre VAC e luat inainte sa vinzi contul ( aparent nu a jucati nimeni pe cont numai tu dupa log-uri )
deci ceva nu se leaga
faceit-ul poate e legit dar nu prea cred ca e foarte usor a cumpara un cont si sa fie la pachet cu faceit!😉

w1z4rd

leganar
Reaction score
11
in prima rand lu il stiam pe ala de pe site l-am vazut cand a trecut sub scari de aia i-am dat molotov plus ca si l-am auzit al doilea a fost reflex numit flick ceva ce tu nu ai putea sa sti pentru ca nu ai orele mele jucate si al treilea e normal sa verific acolo , normal e sa verifici tot domnule admin, puteti sa inchideti tread nici numai vreau unban deja am vazut cata minte aveti si ce fel de oameni sunt aici pe server, niste copii care nu supoarta sa piarda si orice voi nu puteti sa faceti numiti cod, tu iti dai seama ca daca shroud ar veni la voi pe server sa se joace 999 din 1000 din voi ati spune ca e codat ? atat de proasta e mentalitatea voastra, salut si va doresct mult noroc cu serveru vostru de cacat.

PS: daca eram pe faceit se pisau aia pe mine,numai din cauza ca sunteti voi slabi ma faceti codat.

Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back