O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

RESPINSA Cerere unban SmS

Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.

blediSmS

leganar
Reaction score
2
ai dat o filmare in care nu se intampla nimic vad ca doar daca esti bun iti iei ban

ShEgOn96

leganar
Reaction score
38
contra unban
eu is de parere ca tu ai aim dar de wall nush ce sa zic posibil colegul meu sa fi vazut alte faze in comparatie cu cele postate
repet parerea mea e ca ai aim

blediSmS

leganar
Reaction score
2
de unde pana unde aim bai fratilor ce aveti chiar asa bine joc =))

blediSmS

leganar
Reaction score
2
sa vina cnv mai mare un fondator cv sa vada drq ca n am nimic

S1ck-iwnl

leganar
Reaction score
40
Ce ma ce nu e clar ? Mi ai intrat topaind in mid si dupa in ct imi bagi shiftu asa dintr o data cand ti s a activat al 6lea simt ca e baiatu sus pe cutia de la boost. La cont de 300h nu te cred. Ne areti un main fara vac si poate mai vorbim.

blediSmS

leganar
Reaction score
2
Inappropriate language
Da n-am voie sa mi fac cont nou?ce mare cacat ca am cont de 300 ore hai 1v1 cu share screen pe diss ca ești **** mea la dus și dai tu ban fără nici un motiv

RedN1

leganar
Reaction score
38
Da n-am voie sa mi fac cont nou?ce mare cacat ca am cont de 300 ore hai 1v1 cu share screen pe diss ca ești **** mea la dus și dai tu ban fără nici un motiv
Esti obligat sa te joci de pe contul main, pune aici alte conturi pe care le mai ai ca oricum stim ca ai din cauza ca ai ban evasion pe faceit

blediSmS

leganar
Reaction score
2
Esti obligat sa te joci de pe contul main, pune aici alte conturi pe care le mai ai ca oricum stim ca ai din cauza ca ai ban evasion pe faceit
Pe main am vac da asta nu iseamna ca joc cu cod pe server n-am mai jucat din 2020

RedN1

leganar
Reaction score
38
Mai pune conturi mai pune ca mai ai, contu ala are vac de 6 ani jumate si nici n are profil de faceit

Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back