O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

RESPINSA Cerere unban PsiCho

Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.

PsiCho113

leganar
Reaction score
3
  • Nickname: PsiCho
  • Steam:STEAM_0:1:721227658
  • Descrie situația: sunt acuzat ca as fi unu "Zelenski".... cand am intrat pe sv am pus si eu o intrebare " ce parere aveti despre Zelenski" eu m-am referit la presedintele Ucrainei.. de cele mai multe ori pe servere intreb asta ca sunt si eu curios ce crede lumea despre el... si tot au inceput sa zica ca eu as fi ala care a primit ban.. logica este ca, si le-am si spus... daca era sa fiu eu ala care a fost banat, cum de pot intra pe server? nu are logica. adminu Deamonn m-a banat pe nedrept. ma pune sa recunosc ceva ce nu sunt.. va rog frumos sa remediati aceasta problema pentru ca mie chiar imi place acest server. va multumesc
  • Dovezi:

Peach-

Moderator
LALEAGANE® STAFF
Reaction score
59
Nu eu te-am banat, Shark te-a banat. Nu mai fura curent si termina cu prostiile.

Mr Shark

Bhop/DR.LaLeagane.Ro
OWNER SERVER CS
Reaction score
59
Cerere respinsa, esti zelensky, ai intrat cu alt ip din aceasi locatie si cu acelasi steamid, dupa care ai intrat pe alt cont de steam ca sa te ascunzi.
Ai intrat pe 28/09/2022 la ora 11:13 minute cu ip / steamid :
86.121.68.100 | STEAM_1:0:1803600504
1664400006795.png

Acelasi steamid ca al lui zelenski :
1664400072481.png

Dupa care ai intrat cu alt cont de steam, schimbandu-ti steamid-ul la ora 16:26 in aceasi zi
1664399955861.png

Ip-urile au aceasi locatie : Bucuresti, Rahova.

PsiCho113

leganar
Reaction score
3
ba frate... tu nu vezi ce steam am eu? asta este steamu cu care am intrat pe sv... nu stiu ce este cu idu ala de steam... pot sa cred ca ai facut ceva sa para acelasi id cu playerul acela... cica la el " sa ma ascund" nu am prietene de ce sa ma ascund. v-am zis de atatea ori ca nu sunt eu ala si voi o tineti pe a voastra... AIUREA!
PS: Eu azi am facut pentru prima data cont de steam, deci nu aveam ce sa schimb. am zis, asta e ID meu de steam pe care l am pus in cerere.. nu ala care apare

Mr Shark

Bhop/DR.LaLeagane.Ro
OWNER SERVER CS
Reaction score
59
Imi pierd timpul.
Am inchis cererea.

Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back