O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

ACCEPTATA Cerere unban pe_peq

Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.

CoffeKenz

leganar
Reaction score
34
Salut, ai fost banat de catre QueenAnna pentru Aim.
O sa primesti dovada in cel mai scurt timp.

Annaqueena

mademoiselle
Reaction score
31
Ai fost banat pentru AIM de catre QueenAnna:
Bu
Buna,da eu ti am dat banul..cand am intrat pe server ca aveai 20 si ceva de killuri cu 0 si dupa am primit si pe u@ sa stau spect pe tine...mi se pare mie ca toate gloantele tale se duc prea pe corp ciudat insa si pe cap direct,ca un aim.Mult mai mult nu am nimic de spus,am sa mi las colegii sa si dea cu parerea asupra demo ului atasat mai sus :)

Shad0

Super-Moderator
LALEAGANE® STAFF
Reaction score
153
Pro unban, eu unul vad ca tinta e tinuta la nivelul corpului sau dusa pe cap, iar la spray-uri nu mi se pare nimic anormal, e doar spray-ul de AK unde mai nimeresti uneori pe cap. Personal, nu vad nimic in neregula, se vede ca nu tine apasat click-ul, iar cand trage, trage burst sau cate un glont o data.

kweezy

leganar
Reaction score
6
PRO UNBAN, mi se pare ca joci normal, o singura chestie care ma face sa cred ca ai ceva este contul, in rest nimic, mai așteptăm părerea colegilor, bafta!

Guubbii

leganar
Reaction score
3
Mi se pare ca joci ca un jucator normal, gloantele se duc in corp, dar si in cap si cand faci spray-urile nu iti sare tinta direct pe cap.
Pro unban

D4rkk

leganar
Reaction score
1
Salut. După cum zic și colegii mei mai sus, nu pari deloc suspect în acea filmare.
Intr-adevar, ai cont nou și tragi destul de bine, dar din ce am văzut în filmare, ești legit.
Seara faina!

ancaaaa

mademoiselle
Reaction score
2
Pro unban nu pare nimic suspect din filmare doar la minutul 1:56 erai foarte dezorientat iar dupa l-ai asteptat in aceasi pozitie.Bafta!

D4rkk

leganar
Reaction score
1
Am uitat sa îmi menționez verdictul. Deci pro unban sunt și eu. Seara faina.

Beastyyyy2

leganar
Reaction score
85
Din ce vad esti un player ,,fara stare".Doar misti tinta stanga dreapta.Nu verifici cum trebuie.In rest nimic suspect,ratezi,joci la hs,faci strafe uri,un gameplay normal.
O sa primesti unban.Daca ai probleme la conectare te rog sa ma cauti pe discord
Beastyyyy#8249
T/C

Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back