O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

RESPINSA Cerere unban MrPerfection

Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.

MrPerfection

leganar
Reaction score
3
Nick-ul tau : MrPerfection
Profilul tau de steam :
Adminul care te-a banat : cred ca sick
Ai Prime :
Motivul pentru care ai primit BAN : pot sa zic de la ce a plecat, sick imi da slay ca eram afk si aveam bmb desi runda era luata :))) (scriam un msj pe tel) nu stau sa copii tot din consola ca nu vad rostul, cel mai ok ar fi ca cineva mai potent si mare dp sv sa se uite in log si sa vada cum instiga la ura si injurii adminii, dupa care se dau dupa colt si baneaza lumea cate 10.000 de minute. Da, am vorbit urat, dar nu am injurat pe nimeni, inca imi vedeam de trb mea dar Ionut care si el cred ca este admin tot cauta pl, bineinteles ca i=am dat ca sunt milos din fire.. Va salut si chiar va rog sa va uitati in log in cazul in care va intereseaza macar intr o mica parte de sv si de politica unor admini. Numai bine (un ban de 24h chiar nu m-ar fi deranjat,dar abuzurile de bulangii sunt cu totul altcv..)
Data si Ora banului : 09/08/23 00:50

S1ck-iwnl

leganar
Reaction score
40
Buna dimineata. Sincer dupa ce am citit ce ai zis tu aici chiar ti as scoate banu ca sa ti dau altu de 30 de zile. Esti un taran si ai prins si tu arfe peste noapte, ma intreb daca de la tefon sau de la laptop le ai prins. De la un slay care l ai luat exact cand s a terminat runda, ca tu stai in baza cu bomba pe tine sa dai mesaje si tot noi trebuie sa ne cerem scuze. Suferinte ca cine esti tu, ca trebuie sa ne adresam la tine cu "domnule" si daca iti vinzi chilotii de pe tine ne cumperi noua casa. Hai te pup si vezi ca trecem in 2024 imediat, e putin stanjenitor sa te mai lauzi cu un telefon sau laptop, doar semnalizezi ca n ai avut jucari cand ai fost mic.

Attachments

• 20230808233607_1.jpg
    20230808233607_1.jpg
    240.7 KB · Views: 23
  • 20230808234009_1.jpg
    20230808234009_1.jpg
    161.4 KB · Views: 18
  • 20230808234825_1.jpg
    20230808234825_1.jpg
    253.4 KB · Views: 15
  • 20230808234827_1.jpg
    20230808234827_1.jpg
    260 KB · Views: 19

Ionutzu225

leganar
Reaction score
51
CONTRA UNBAN. Se vede pana si in cererea ta de unban ca esti toxic si ai un limbaj vulgar cu adminii de pe server.

Ionut16cm

leganar
Reaction score
4
CONTRA UNBAN, Esti toxic, suferi de tine prea mult, esti un taranus de la oras care s a vazut cu acces la internet.

Ioading

leganar
Reaction score
71
Nu stiu cum ai avut tupeul de a mai face cerere de unbann ,stiind ca tu ai zis si ai facut ceea ce eu am vazut in pozele de mai sus, ai merita mai mult dar mna..sa zici sarumana, Contra unbann!

MrPerfection

leganar
Reaction score
3
Bine pasaricilor recalcitrante, poate isi da interesul vreun owner sa puna poze si cu ce latrau baietii astia ce au aura deasupra capului. au facut in asa fel de m-au facut Rusia iar ei Ucraina :))))) dc n-ati pus ma print cu toata discutia? am spus de la bun inceput ca am vb prost si sa tineti minte. cautati pl, la mn veti gasi intotdeauna, mi-e indiferent de banul permanent atata timp cat nu exista dreptate, v-am spus o la fiecare cerere de unban si am sa o spun mereu. Iar tu Akkadiene daca vrei sa ma banezi permanent nu trebuie decat sa cauti ceea ce au cautat si colegii tai, vei primi ce cauti si voi primi si eu cu bratele deschise ban permanent. Va salut!

Ioading

leganar
Reaction score
71
Bine pasaricilor recalcitrante, poate isi da interesul vreun owner sa puna poze si cu ce latrau baietii astia ce au aura deasupra capului. au facut in asa fel de m-au facut Rusia iar ei Ucraina :))))) dc n-ati pus ma print cu toata discutia? am spus de la bun inceput ca am vb prost si sa tineti minte. cautati pl, la mn veti gasi intotdeauna, mi-e indiferent de banul permanent atata timp cat nu exista dreptate, v-am spus o la fiecare cerere de unban si am sa o spun mereu. Iar tu Akkadiene daca vrei sa ma banezi permanent nu trebuie decat sa cauti ceea ce au cautat si colegii tai, vei primi ce cauti si voi primi si eu cu bratele deschise ban permanent. Va salut!
Nu trebuie sa te agiti, in primul rand trebuie sa iti asumi ca ai injurat si ai fost toxic!

In al doilea rand daca ERAI BAIAT DESTEPT, doar daca ERAI ,ca n-ai fost de ajuns, faceai putin SS sau DEMO la ce ti-au zis admniii,si le aratai la fondator si se REZOLVA ALTFEL , nu aici!

Thoap

leganar
Reaction score
6
CONTRA UNBAN. Duci lipsă de maturitate, limbajul tău este foarte toxic ,orice problemă față de ceilalți ADMINI o faci printr-o RECLAMAȚIE ,nu intr-o cerere de unban 👍🏻

BOT BADGER

leganar
Reaction score
21
CONTRA UNBAN , esti extrem de toxic duci lipsa de respect fata de admini si poti spune multumesc ca nu ti-a dat ban permanent deoarece nu este prima ta abatere

MrPerfection

leganar
Reaction score
3
Inappropriate language
Ba da pe sv asta in afara de fondatori si 1/2 dintre admini chiar sa fie numai sugative nerabdatoare de a simti ceva in gura? Ori va merge creieru in 2 neuroni ori sunteti copii crescuti in lumea virtuala, vad ca nu a existat macar 1 sa se intrebe de la ce a plecat , sau ce s=a intamplat de fapt. Daca mergeti pe premiza ca daca esti admin esti si corect ca la militie puteti sa mi adaugati steamid=ul la ban permanent , va scutesc de o bataie de cap, dati-va n *** de caministi. dati T/C. Sanatate

RedN1

leganar
Reaction score
40
Ba da pe sv asta in afara de fondatori si 1/2 dintre admini chiar sa fie numai sugative nerabdatoare de a simti ceva in gura? Ori va merge creieru in 2 neuroni ori sunteti copii crescuti in lumea virtuala, vad ca nu a existat macar 1 sa se intrebe de la ce a plecat , sau ce s=a intamplat de fapt. Daca mergeti pe premiza ca daca esti admin esti si corect ca la militie puteti sa mi adaugati steamid=ul la ban permanent , va scutesc de o bataie de cap, dati-va n *** de caministi. dati T/C. Sanatate

1692111827289.png

De ce sa intrebam de unde a plecat cand tu ai zis cu gura ta de unde a plecat :))))
CONTRA UNBAN - si chiar sper sa iei permanent

RaduMM

leganar
Reaction score
71
CONTRA UNBAN,intre timp ai primit ban si pe forum ceea ce sustine argumentul precum ca esti toxic si meriti permanent si pe server

-DzK

leganar
Reaction score
7
Contra unban!
După părerea mea, chit că ai luat ban și poate aveai dreptate în ceva, cu altă atitudine se putea rezolva mai frumos. Nu este ok după ce primești ban să vii pe forum cu un așa limbaj la o cerere de unban. Mă repet, dacă făceai o cerere de unban și aveai bun simț știind poate că ai greșit, se rezolva mai rezonabil, dar din păcate așa sunteți unii. Cu arfe de superioritate, sunt n cereri în care spuneți “dacă era un admin mai mare”, asta după mine este o înjosire pentru ceilalți admini cu grad mai mic și nu este deloc ok. Suntem toți aceeași admini, respectând același regulament și aplicându-l corect! Mai greșim și noi, nu zic nu, dar mereu se poate rezolva mai rezonabil dacă se vorbește cu bun simț și se cade la o înțelegere.
Seară frumoasă și spor, sper că te vei schimba pe viitor și vom discuta altfel! Te salut

Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back