O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

IN ASTEPTARE Cerere unban Mike O'Tren

Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.

Mike OTren

leganar
Reaction score
0
Nick-ul tau: Mike O'Tren
Adminul care te-a banat: bRS_ TNI.RO
Steam id-ul tau: 76561198966814388
Motivul pentru care ai luat ban: wallhack
Data si ora banului:

2023-05-09 09:29:19

BRSgabbx

leganar
Reaction score
6
1te am chemat la verificat vreo 3/4 runde la rand, legionarul ti a spus si el sa intri pe discord, am asteptat si nimic.
2 m am pus spec pe tine 4 runde, te uitai doar la pereti si in pamant si mereu ieseai prefire si boom cap... filmarea aparent nu s a salvat din cauza ca nu aveam suficient spatiu, te astept maine la verificare daca e ok.. imi cer scuze pentru asta, dar eu nu dau ban aiurea

Mike OTren

leganar
Reaction score
0
1te am chemat la verificat vreo 3/4 runde la rand, legionarul ti a spus si el sa intri pe discord, am asteptat si nimic.
2 m am pus spec pe tine 4 runde, te uitai doar la pereti si in pamant si mereu ieseai prefire si boom cap... filmarea aparent nu s a salvat din cauza ca nu aveam suficient spatiu, te astept maine la verificare daca e ok.. imi cer scuze pentru asta, dar eu nu dau ban aiurea
salut, o sa vin diseara daca nu e problema, eu nu am vazut ca mi ai zis nimic, poate ai zis , dar n am vazut , pentru ca sunt atent la joc...daca tu stii ca m ai atentionat de 3 4 ori , atunci imi merit banul, dar totusi vin diseara la verificat :).trebuia sa imi dai slay , imi dadeam eu seama, nu sunt atent de obicei in chat , nu vorbesc prea mult :(

fwtincapON

leganar
Reaction score
68
Suntem pe camera de verificare eu bRs shelby si Mike. Revin cu edit dupa verificare.
Unban dat, player-ul este clean. T/C

Last edited:
Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back