O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

RESPINSA Cerere unban Luci

Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.

Akkadian

leganar
Reaction score
120
1). Ai fost intrebat de Contul main ai spus ca nu ai.
2). L-ai chemat pe colegu meu sa te verifice (Colegu meu nu are programe speciale sa iti verifice tie pc-ul). Ai spus ca ai 2 conturi si nu ai specificat ca unu din el are VAC ban.
3).
Te-am pus sa intri pe contul main si ma chemai pe discord nici de cum sa zici ca ai VAC .
4). Dovezile cu scorul si gameplay-ul tau .
1679398925318.png

Attachments

• lucibot.png
    lucibot.png
    200.3 KB · Views: 17

luci28

leganar
Reaction score
4
SI ti am spus ca asta e main-ul meu in momentul de fata, adica un cont de csgo fara ban pe el si curat, eu nu am de unde sa stiu ce criterii aveti voi in vederea alegerii unui cont main

luci28

leganar
Reaction score
4
eu nu pot sa concep cum dai ban asa aiurea avand in vedere ca nu am hack

coxti

leganar
Reaction score
74
Mama e greu cu tine,inainte sa primesti ban te-a intrebat ceva adminu respectiv,mai exact daca mai ai alte conturi,iar tu trebuie sa-i raspunzi da mai am si contul x...

luci28

leganar
Reaction score
4
Am inteles, eu nu mai inteleg nimic frate. Ma verifica cox, ii arat conturile zice ca e in regula, dupa ma ia baiatul asta akkadian care imi pune nume la poza lucibot si ma ia la misto. Acum ce mai trebuie sa fac sa primesc unban ca nu inteleg? Stau de o ora si ceva si inca nu gasesc ce trebuie sa fac sa primesc unban

luci28

leganar
Reaction score
4
Ti am dat main frate, ti am zis ca m a verificat si cox inainte si a zis ca sunt in regula, de ce trebuie acum sa stau 3 ore cu ban degeaba?

luci28

leganar
Reaction score
4
bravo ma, sper ca esti fericit ca iti bati joc de jucatori

Akkadian

leganar
Reaction score
120
Ti am dat main frate, ti am zis ca m a verificat si cox inainte si a zis ca sunt in regula, de ce trebuie acum sa stau 3 ore cu ban degeaba?
Întrebare tu ai citit regulament ?
Părerea mea este sa mergi sa citești regulamentul. Sa zici merci ca ți-am răspund in ce-l mai scurt timp normal pot sa îți răspund după 24/48 ore .

Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back