O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

ACCEPTATA Cerere unban kz

Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.

kz1

leganar
Joined
Jan 4, 2024
Messages
3
Reaction score
0
Nume pe server : kz
IP/SteamID: STEAM_1:0:2098322993
Admin-ul care te-a banat: shinnok
Timpul la care ai fost banat: [04.01 - 16:58]
De ce ai primit ban mai exact?; detaliaza: I dont know I was playing with awp in awp_bycastor32 just i get banned without any reason.
Alte informatii: No
 
Joined
Dec 30, 2023
Messages
5
Reaction score
1
Consider ca, e un caz vizibil in care avem parte de a face cu un codat, La inceput trage prin pereti fix unde e jucatorul nevazandu-l sau sa-i faca macar un strafe sa vada daca nu cumva a ajuns in pozitia aia. Pe final la fel , nu ii vede dar trage dupa ei si nu mai zic ca pune tinta dupa colt cand vine adversarul. A avut si noroc jucatorul pt ca se putea cere wg pe langa demo si daca iesea de pe server era clara treaba , dar din pacate nu a mers wargods-ul in momentul banului decat pe seara. ;)
 

kz1

leganar
Joined
Jan 4, 2024
Messages
3
Reaction score
0
Its the respawn server if someone killed me from one positon i know that player its there and i am gonna hit the wall to kill him. If i hit the wall doesn't mean i am with wall hack. If you watch the demo well i cant be with wall hack just with some player and with some no.
 

Fantasy

Super-Moderator
LALEAGANE® STAFF
Joined
Sep 2, 2021
Messages
293
Reaction score
121
Age
25
Location
Constanta, Romania
Nu pare un demo concludent, te induce in eroare ESP. Asa pare ca se uita la tinte dar are si faze cand trage la cacealma, si la playerii unde pare ca "ii vede prin zid" trage odata pe tinta si cand ies dupa zid trage pe langa ei... sau sta cu tinta aiurea unde stia ca sunt inamici si il omoara altii...
O juca suspect dar cel mai bine e sa te asiguri ca ai o faza sau doua cel putin care sa fie clare, daca era genul de codat care face kill-uri intr-o veselie prin zid merita sa tii activ ESP dar in cazul asta te ajuta sa dezactivezi ESP cu tasta S si sa urmaresti 2 runde cu el oprit, si observai ca e doar un jucator oarecare. De recomandat si sa folosesti tasta R pentru meniu ESP si sa folosesti doar optiunea "box" (3) activa, ca sa vezi mai clar jocul, restul te asigur ca mai mult te incurca.
 
Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top