O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

RESPINSA Cerere unban Alahimus

Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.

alahimus

leganar
Reaction score
0
Salut, aceasta este prima mea cerere pentru un unban și din păcate nu știu ce aș mai putea trece aici, însă am o neclaritate am primit ban pe motivul cheats, nu înțeleg de ce am primit acest ban, da am încă două conturi de Steam unu cu 68 de ore și cu vac pe el, iar unu cu 200 de ore și acesta care este și principalul unde am toate skinurile, contul care este cu 200 de ore îl folosesc mai mult pentru prieteni când vrem să ne jucăm, respectiv îl am și pentru cutia săptămânală.
Aș dori și eu un demo dacă se poate sau o filmare cu momentele unde să spunem ca aș fi avut cheat.
Imi cer scuze de deranj si sper ca situația o sa fie remediata.

alahimus

leganar
Reaction score
0
IMG_4319.png

Attachments

• IMG_4322.png
    IMG_4322.png
    168.5 KB · Views: 19
  • IMG_4321.png
    IMG_4321.png
    174.3 KB · Views: 20
  • IMG_4320.png
    IMG_4320.png
    200 KB · Views: 18

alahimus

leganar
Reaction score
0
Am pus câteva poze și de pe faceit unde se pot verifica și scorurile, da am puține ore, dar știu mecanica jocului și m-am jucat shootere la viața mea am un pc care îmi oferă FPS, un monitor 2k 144hz și unul 1080 de 244 de hz

Reaction score
57
Salut
1712230926457.png
1712230943472.png

Last edited:

alahimus

leganar
Reaction score
0
Țin să te contrazic aici, de ce se vede wall ul cam am început eu random să trag prin pereți și am avut norocul să fac un kill? Nu am folosit nici un cheat absolut nimic

Reaction score
62
Țin să te contrazic aici, de ce se vede wall ul cam am început eu random să trag prin pereți și am avut norocul să fac un kill? Nu am folosit nici un cheat absolut nimic
Toate random pe obiectiv, aha...exista radar daca nu stiai
Si numai fa free chat, ms.

Reaction score
57
Te as ruga sa pui toate conturile tale ca ai un cont din 2019 cu 200 de ore pe care ai zis ca se joaca prieteni de ai tai,un cont cu 68 de ore cu vac de acum un an si 10 luni si contul asta pe care nici nu ai doua luni si ai deja 800 de ore( o luna avand 720 de ore)
Primul video este gameplay de al tau in care te apuci sa tragi prin usi de la aps fara motiv
Al doilea este cand te am luat la intrebari si mi ai spus ca mai ai un cont si nu ai vrut sa dai link(motiv cont cu "bac")
Al treilea dai molotov mid si dupa te pui pe cutie si tragi fix unde e inamicul,si dupa in a treia runda din clip uiti sa tragi
In al 4 iei damage pe lung si dupa ma plimbi pe harta
In al 5 lea si al 6 leauiti sa tragi de tot
https://steamcommunity.com/profiles/76561198974487693/

alahimus

leganar
Reaction score
0
Te as ruga sa pui toate conturile tale ca ai un cont din 2019 cu 200 de ore pe care ai zis ca se joaca prieteni de ai tai,un cont cu 68 de ore cu vac de acum un an si 10 luni si contul asta pe care nici nu ai doua luni si ai deja 800 de ore( o luna avand 720 de ore)
Primul video este gameplay de al tau in care te apuci sa tragi prin usi de la aps fara motiv
Al doilea este cand te am luat la intrebari si mi ai spus ca mai ai un cont si nu ai vrut sa dai link(motiv cont cu "bac")
Al treilea dai molotov mid si dupa te pui pe cutie si tragi fix unde e inamicul,si dupa in a treia runda din clip uiti sa tragi
In al 4 iei damage pe lung si dupa ma plimbi pe harta
In al 5 lea si al 6 leauiti sa tragi de tot
https://steamcommunity.com/profiles/76561198974487693/
Nu ti-am dat contul pentru ca deja il aveai, pentru ca tot tu acum cateva luni m-ai luat la intrebari pe data de 31.01.2024
Conturile le ai,
1712234953465.png
Astea sunt toate conturile mele si singurele
Pai cum adica le uit sa trag de tot, daca asa joc eu?
Cum ar fi trebuit sa joc, daca ei au avut reactiile mai bune ca mine?
Da ma pun pe cutie si trag prin usa pentru ca stiam ca sunt inamici pe mid, si m-am pus in cutie si tragem spre under tunnel,
La fel pe inferno de am tras si l-am batut pe ala, el a tras primul in mine se pot vedea gloantele si eu am iesit cu prefire, si s-a nimerit sa fie el acolo,

alahimus

leganar
Reaction score
0
Cum am pus si sus cele 4 poze cu stats care sunt facute pe faceit se poate vedea ca am jucat si cu lvl 8 si cu lvl 6-7, si tot am facut ceva in meci, Nu trebuie neaparat sa mii de ore in joc ca sa stii sa tragi

alahimus

leganar
Reaction score
0
In acel video pe care l-ai pus mai exact videoclipul cu numarul 5, unde mi-am luat dmg, se poate vedea ca dupa ce m-am dus in b in tunel era un ct fix in tunel, tu vrei sa imi spui mie ca il stiam eu pe ala asa de intrat? Ma plimb pe harta ca imi place sa fac bhop nu trebuie sa ma plimb dupa inamici, pe inferno, dar nu ai prins faza facusem 7 kill-uri pe banana in line si eram putin hype si eram cu un tov pe discord si ma ofticasem ca nu aveam insta replay-ul

Reaction score
57
Te as ruga sa scrii totul intr un singur msj si tu vrei sa imi spui ca la un cont ai 200 de ore nefacute toate de tine si altul cu 68 de ore si vii dupa atata timp si te joci si faci 800 de ore in nici 2 luni si tragi cum tragi?
Si inca ceva in meciurile unde aveai playeri cu lvl mai mare de lvl tau aveai kd sub 1

alahimus

leganar
Reaction score
0
1712238605302.png

Da, chiar iti pot dovedi ca asa trag, uite meci facut astazi pe faceit dar nu mai spun ca am cheats eu.. lasa acolo ban-ul, dai ban aiurea la jucatori, si pe langa asta tu chiar joci prost rau, nu ma mir ca ai crede ca daca unu jucator joaca mai bine ca tine il acuzi repede ca are cheat.. si nu s facute 800

Reaction score
256
Fratele meu, ce n ai inteles din free chat? Tu realizezi ca noi avem acces la toate meciurile tale inclusiv de pe faceit? Asteapta decizia staff ului, inafara de conturile alea ce le ai pus... ca deh, ti ai adus aminte, mai ai cu vac.

Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back