O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

REZOLVATA Cerere ban mânuță

Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.

xMarinique

leganar
Reaction score
0
Nick: mânuță
Steam URL: https://steamcommunity.com/id/grizzLYoF
Steam ID: STEAM_0:0:165834426
Motiv: wall/aim
Detalii:Omul intra recurent pe server si joaca cu coduri, iar adminii nu iau masuri. De nenumarate ori oamenii se plang de el ca este codat, dar el inca este nebanat. Chiar daca are 11k ore, asta nu inseamna ca el e extraordinar de bun. Am demo mai jos in care unele faze nu cred ca le poate contesta nimeni. Sper ca dupa asta sa fie banat. E frustrant sa joci cu oameni d astia care "au multe ore" si sunt vazuti ca niste "pro playeri" in conditiile in care sunt ultimii boti.
Dovezi:Dovezi

daubox

leganar
Reaction score
76
ala e grizzly :)))
nici nu stiu ce e mai tragic:)) ca intra grizzly si isi mai bate joc de server ori ca vad 4 admini care voteaza pro ban doar ca omul e mai bun ca ei si ca e "toxic", macar votati pro ban pentru toxicitate nu pentru " ca joaca ciudat. Vezi bot badger ce iti spuneam si pe server, sunt playeri care joaca nestingheriti si nici nu va uitati sa ii verificati, asteptati sa ii anunte playerii, cand ala cu 34-9 e pe locul 2, cu cont nou nu se gandeste nimeni sa il ieie la intrebari.

RaduMM

leganar
Reaction score
70
PRO BAN,daca chiar e grizzly nu cred ca mai merita sa joaca pe sv

Ioading

leganar
Reaction score
70
nici nu stiu ce e mai tragic:)) ca intra grizzly si isi mai bate joc de server ori ca vad 4 admini care voteaza pro ban doar ca omul e mai bun ca ei si ca e "toxic", macar votati pro ban pentru toxicitate nu pentru " ca joaca ciudat. Vezi bot badger ce iti spuneam si pe server, sunt playeri care joaca nestingheriti si nici nu va uitati sa ii verificati, asteptati sa ii anunte playerii, cand ala cu 34-9 e pe locul 2, cu cont nou nu se gandeste nimeni sa il ieie la intrebari.
de ce nu aplici tu ca staff ?

ShoKarON

Romania.LaLeagane.Ro
OWNER SERVER CS2
Reaction score
251
Jucatorul a fost banat de atunci, aparent, am uitat sa iti raspund la topic si abia acum am avzut ca nu este inchis. Iti multumim frumos pentru implicare!
t/c

Dovada:
1688426865886.png

Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back