O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

ACCEPTATA Cerere admin SkyDark

Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.

SkyDark13

leganar
Reaction score
11
1 - Pseudonim/Utilizator:SkyDark
2 - Vârsta: Am 24 de ani,urmand in cateva luni sa mai adaug inca 1 an la cei 24.
3 - Aveți discord și ce este?: Da,am discord.Discor-ul este o aplicatie gratuit pentru comunitatile de jocuri video.
4 - Pedeapsa trecută pe server sau mai mult?: Nu,nu am avut absolut nici-o pedeapsa.
5 - Aveți vreo experiență în a fi membru al personalului? (50 de cuvinte min.): Counter-Strike nu am mai jucat de ceva timp,chiar de 3-4 ani.Inainte ,nu vreau sa mint sau altceva dar am mai fost admin o singura data pe un server de care mam tinut destul de mult .
6 - Ce vei face pentru a ne ajuta serverul? (Min 20 de cuvinte): Eu as incerca sa va ajut cu orice imi sta in putinta ,de la administra server-ul cat se poate de bine pana la a tine un gameplay cat mai placut de jucatori.
7 - Cum îi vei trata pe ceilalți?: Ca de la jucator la jucator.Nu ma voi da mare cu grad-ul pe care il voi primi.(Daca voi fi acceptat)
8 - De ce ar trebui să te acceptăm față de ceilalți solicitanți? (30 de cuvinte min.): Nu am nimic special fata de ceilalti solicitanti ,este strict alegerea voastra pe cine doriti sa acceptati sau nu.
9 - Cât timp puteți dedica serverului?:Acum depinde de zi,dar in principiu dupa ora 7,8 deaorece in restul zilei sunt la munca.Sambata si Duminica voi fi mai mereu on.
10 - Conectați-vă timpul de joacă (Gametracker Link): https://www.gametracker.com/player/SkyDark/194.48.217.115:27015/
11 - Cuvânt cheie server?: SKYNET2025
12 - Care sunt obiectivele tale de viitor atunci când ai șansa de a te alătura?: Sa ajut la inbunatatirea server-ului cat mult pot.
13 - SteamID:https://steamcommunity.com/profiles/76561198247304768/

RLZ CRISTIAN

leganar
Reaction score
75
Țin să te anunț că suntem în căutare de admini !
Vreau să văd că într-adevăr te implici ! Din partea mea ai un
kQrnpFO.png

Să vedem ce spun și ceilalți colegi

Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back