O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

RESPINSA Cerere admin Ionutzu

Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.

Ionutzu225

leganar
Reaction score
50
Eu iti dau un PRO tras de coada cum s-ar spune, te stiu baiat cu bun simt si la locul lui, activ si asa mai departe, de MONITOR si alte discutii nu stiu nimic si nu cred ca esti genul, din ce cunosc eu!
Iar faza cu retragerea ta de acum un timp nu am inteles prea bine dar poate nu se va mai intampla chestii de genul in cazul ca revii in STAFF! Succes
Multumesc mult pentru pro, nu m-am retras am primit din pacate remove,asta e.

LLG Bambucea

leganar
Reaction score
23
Contra,imi pare rau esti activ dar consider ca faci monitor pentru ca am vazut ca scoti niste scor uri cam bune avand in vedere ca tu aveai kd 0.5 in fiecare meci si se vede din movement,crosshair placement ca nu cunosti jocul.Daca te vei indrepta iti voi da pro.

Ionutzu225

leganar
Reaction score
50
Contra,imi pare rau esti activ dar consider ca faci monitor pentru ca am vazut ca scoti niste scor uri cam bune avand in vedere ca tu aveai kd 0.5 in fiecare meci si se vede din movement,crosshair placement ca nu cunosti jocul.Daca te vei indrepta iti voi da pro.
Chiar nu inteleg ce monitor considerati voi ca fac dar infine, cum ziceti voi, deja e chiar penibil, eu nu am jucat niciodata cu coduri sau vreo metoda de trisare, monitor sau ceva asemanator, am fost tot timpu corect.

Ionutzu225

leganar
Reaction score
50
Dar nu a fost nevoie sa il invat pentru ca stiam binisor sa joc si inainte, dar las-o asa cum zici tu.

Armageddon97

leganar
Reaction score
54
Contra!
Motiv: Dai din casa... nu vreau sa intru in amanunte, stii tu mai bine.
Nu esti competent de aceasta functie, limbajul si comportamentul tau lasa de dorit. Maturizeaza-te, nu degeaba ai primit Remove!

Ionutzu225

leganar
Reaction score
50
Contra!
Motiv: Dai din casa... nu vreau sa intru in amanunte, stii tu mai bine.
Nu esti competent de aceasta functie, limbajul si comportamentul tau lasa de dorit. Maturizeaza-te, nu degeaba ai primit Remove!
De obicei vorbesc frumos si am respect fata de toata lumea, dar fac asa pentru ca au inceput astia cu afirmatia asta “ca fac monitor” dar o sa imi revin, fie ca o sa fiu pe viitor acceptat fie ca nu, promit ca, chiar o sa o las mai moale mai ales cu limbaju.

BuckSkopje

leganar
Reaction score
5
Contra , daca ai fost dat afara ,ai fost pt anumite greseli pe care le ai comis , eu nu am auzit nimic legat de faptul ca faci ,,monitor ,,
Daca chiar doreai sa faci parte din echipa staff ,iti vedeai de treaba ta si nu mai erai dat afara (Incearca sa nu mai vb urat sau sa pui pe cineva in inferioritate ca sa fii tu vazut bine ==== 0 )

Ionutzu225

leganar
Reaction score
50
Contra , daca ai fost dat afara ,ai fost pt anumite greseli pe care le ai comis , eu nu am auzit nimic legat de faptul ca faci ,,monitor ,,
Daca chiar doreai sa faci parte din echipa staff ,iti vedeai de treaba ta si nu mai erai dat afara (Incearca sa nu mai vb urat sau sa pui pe cineva in inferioritate ca sa fii tu vazut bine ==== 0 )
Mersi de sfat Vericule.

ShoKarON

Romania.LaLeagane.Ro
OWNER SERVER CS2
Reaction score
251
Respins, daca ne dovedesti tuturor ca te-ai schimbat, sansele cresc sa te reintorci in echipa noastra si data viitoare poate nu mai dai din casa ;)
t/c

Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back