O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

RESPINSA Cerere admin քʀǟɖǟ

Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.

B4L prada

leganar
Reaction score
2
Nick-ul tau: քʀǟɖǟ
Steam Profile: https://steamcommunity.com/profiles/76561198386399731/
Detii CS:GO Prime: detin
Varsta: 25
Steam id: STEAM_0:1:213067001
Ore jucate :
1692105220540.png
Primele 7 cifre ale CNP-ului: 1980610
Activitate saptamanala: 14h, poate si mai mult. depinde cat de aglomerata e saptamana.
Intri minim 15 minute pe forum pe zi: da, o sa verific zilnic forumul.
Ai citit Regulamentul adminilor ? : Mercedes
Ai intrat în grupul de Discord: da
Ai intrat in grupul nostru pe steam: da
Alte mentiuni: previous name 𝕆𝕧𝕧_

ShEgOn96

leganar
Reaction score
38
Ai un pro de la mine
De la ultima cerere a ta de admin nu am auzit sau sa am probleme cu tine pe server
Succes!!

MariaNNNNNN

leganar
Reaction score
7
Contra [citez] ovv: iesi de buna voie din clan sau vorbesc sa zbori , cu asa chestie nu cred ca ai ce cauta in staff , las asta aici sa vada si colegii mei si poate ajuta la schimbarea parerii despre tine .

B4L prada

leganar
Reaction score
2
Contra [citez] ovv: iesi de buna voie din clan sau vorbesc sa zbori , cu asa chestie nu cred ca ai ce cauta in staff , las asta aici sa vada si colegii mei si poate ajuta la schimbarea parerii despre tine .
adica tu mi-ai dat contra ca nu am vrut sa fii cu mine in clan si te-am dat afara? :)))))))))))))))
asta e contra subiectiv (neavand legatura cu nimic altceva decat cu tine) :)

MariaNNNNNN

leganar
Reaction score
7
Puteai sa ma dai afara fara sa comentezi, dar ai vrut sa mi arati ca esti cineva si aerele astea eu nu le suport si cred ca ajunge odata ce ti am dat contra nu trebuie sa ti argumentez orice decizie luata

S1ck-iwnl

leganar
Reaction score
40
PRO pentru activitatea de dimineata. Adevarat ca ai aere dar aproape toti playerii care au primit grad si au luat “aere” mai devreme sau mai tarziu. Ca tu ti ai arătat arfele inainte de grad pe mine nu ma deranjeaza, măcar stiu la ce sa ma astept de la tine. Rămâne la alegerea ta dacă te vei putea abtine cand ai grad pentru ca dacă nu zbori 😃

Last edited:

cLn297

leganar
Reaction score
31
Eu iti dau PRO, ai avut o perioada cand aveai ceva de impartit cu altii si limbajul il aveai cum il aveai dar nu prea observ altceva in sens rau la tine in momentul actual.
+Esti activ, mai ales dimineata cand este deobicei nevoie mai mare si mai ajutai si pe altii noi cu informatii despre server.
PRO!

BOT BADGER

leganar
Reaction score
21
Ai de la mine un PRO si iti urez succes deoarece in ultimul timp te-ai calmat si nu ai mai avut altercatii cu nimeni !!

-DzK

leganar
Reaction score
7
Pro, ok și de treabă.
Nu cunosc situația ta dinainte, dar din ce am văzut eu de când sunt în staff ai fost ok
P.S Mai activ pe voice și fără voice_enable 0
Succes

Ionutzu225

leganar
Reaction score
51
PRO, activ si ma bucur ca in ultima vreme te-ai mai calmat, eu oricum nu aveam probleme cu tine nici inainte, asa ca mult SUCCES.

Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back