O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

ARHIVA Cel mai nou campion al Ligii Legendelor AKSHAN

Drama queen

mademoiselle
Joined
Mar 22, 2019
Messages
532
Reaction score
499
Location
Spitalul de psihiatrie
Ruinarea se răspândește în Runeterra și Sentinelele de lumină fac tot ce pot pentru a opri ceața neagră. În același timp, alți campioni existenți în joc, cum ar fi Pyke, Rengar și Vayne, s-au alăturat deja nobilei cauze a înfrângerii Viego și armata sa de morți. Un nou campion din Shurima a apărut pentru a uimi spectatorii și pentru a-i ajuta pe Sentinelele Luminii.

akshan-lol-800x450-jpg.44634


Conform tradiției campionului, Akshan a fost un băiat Shuriman care nu a suportat niciodată nedreptatea și a ajutat pe toți cei care au nevoie. Cu toate acestea, într-o zi a dat peste un bărbat foarte periculos, care era într-o criză de furie. Akshan s-a întâlnit aproape cu moartea. Shadya, o femeie amabilă, l-a salvat de mizerie și l-a readus la viață. După dispariția ei, Akshan nu a luat în considerare predicările de la ea pentru a opri Ruinarea. Mai degrabă, a plecat în căutarea răzbunării.

Iată o descriere detaliată și impresiile celui mai nou campion al Ligii Legendelor, Akshan.

AKSHAN DEFALCARE ABILITĂȚI​

Pasiv: Luptă murdară
Lui Akshan îi place să se bată pentru inocenți. După fiecare trei lovituri din atacurile sale și abilitățile dăunătoare, el provoacă o explozie de daune fizice țintei sale. Dacă ținta este un campion, Akshan câștigă și un scut, ceea ce este bun pentru duelurile mai scurte.
După ce atacă cu primul său șut, Akshan trage un al doilea atac care provoacă daune fizice reduse. Dacă anulează al doilea atac, câștigă momentan viteza de mișcare.


Q - Avengerang
Akshan aruncă un bumerang pentru a provoca daune fizice și a dezvălui dușmani. Raza de acțiune a armei crește pe măsură ce lovește mai mulți dușmani într-o linie, iar când se întoarce la jucător, lovește dușmanii de două ori dacă sunt în linie.
Abilitatea este foarte asemănătoare cu Q-ul lui Sivir, care se deplasează într-o singură linie și se întoarce la utilizator. Cu toate acestea, aspectul unic al extinderii intervalului atâta timp cât lovește un inamic ar fi foarte interesant de utilizat în punctele de sufocare ale hărții.

W - Going Rogue

Ei bine, Akshan poate reînvia colegii de echipă, da. Bravo, Shadya.


Akshan are două părți în capacitatea sa de W:

  • Pasiv: Akshan își iubește aliații. Când un inamic îi ucide pe aliații lui Akshan, aceștia primesc statutul de Canaliști. Dacă Akshan reușește să obțină o înlăturare pe Scoundrel, primește aur bonus și toți dușmanii uciși de Scoundrel sunt înviați imediat la baza aliată. Statutul Scoundrel este eliminat și de la toți dușmanii.
  • Activ: Akshan devine camuflat pentru o scurtă durată. Este similar cu Q-ul lui Twitch în timpul activării abilității. Cu toate acestea, dacă este aproape de teren, terenul îl poate ascunde pe termen nelimitat. În acest timp, Akshan poate vedea urmele Ticăloșilor și câștigă viteză de mișcare plus regenerarea manei, urmând în același timp urmele inamicilor condamnați.
E - leagăn eroic

Ah, un alt instrument de mobilitate pentru a mări în jurul hărții.

Akshan poate folosi o lovitură cu cârlig care se lipeste de prima lovitură de teren. După ce a fost lovit, jucătorul îl poate reforma pentru a se balansa în jurul terenului în timp ce trage gloanțe de daune fizice asupra celui mai apropiat inamic în timp ce se balansează. De asemenea, poate reface din nou abilitatea și sări în direcția cursorului pentru a trage o lovitură finală către inamic.

Cea mai bună parte a acestei abilități este că atunci când Akshan câștigă o eliminare a unui campion inamic, timpul de recuperare pentru abilitatea Heroic Swing se resetează. Acest lucru îi permite să urmărească țintele cu prioritate ridicată în luptele de echipă.

R - Comeuppance

Akshan se blochează pe un campion inamic și începe să canalizeze puterea în arma sa pentru a stoca gloanțe. La sfârșitul duratei, sau pur și simplu reformând-o după o mică întârziere, Akshan dezlănțuie gloanțele stocate, provocând daune fizice bazate pe lipsa sănătății primului minion, campion sau lovit de structură. Încă nu este clar dacă finalul ocolește campionii pentru a deteriora direct ținta marcată.

Akshan își poate arunca ultimul în timp ce se mișcă normal și poate arunca E în timp ce canalizează și trage pentru a-i oferi acea rază suplimentară pentru a-și termina dușmanii.

În ansamblu, Akshan arată ca unul dintre acei campioni care pot fugi cu jocul atunci când sunt hrăniți sau pur și simplu transformă valurile într-o luptă de echipă târzie, reînvierea colegilor săi instantaneu. Va fi interesant să vedem cum se simte campionul și se încadrează în meta curentă.
 

Attachments

  • Akshan-LoL-800x450.jpg
    Akshan-LoL-800x450.jpg
    15.3 KB · Views: 113
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top