O noua aventura incepe. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

Cei mai buni 9 jucători VALORANT din 2020

P A N D A

Moderator
Joined
Dec 31, 2016
Messages
428
Reaction score
31
Age
21
Location
Iași
Website
gobans.ro
Cei mai buni 9 jucători VALORANT din 2020


  • "VALORANT" poate fi cel mai nou din seria de jocuri competitive, dar a devenit rapid chemarea multor veterani talentați și nou-veniți din întreaga lume.
  • Deși jocul tocmai a fost lansat la începutul verii 2020 și nu au existat evenimente offline majore din cauza pandemiei globale, cei mai buni dintre cei mai buni au găsit încă o modalitate de a arăta cât de talentați sunt.
  • Următoarea listă de jucători a rezultat din sesiuni lungi de brainstorming ( vlr.gg )


TenZ, Cloud9  • TenZ este în prezent pe locul 1 pe baza scorului mediu de luptă, dar nu este singurul domeniu în care prosperă. Cu un KD de 1.40, aceste statistici înseamnă că TenZ este coloana vertebrală, pilon inima echipei C9 de VALORANT.Zyppaan, Funplus Phoenix
  • [*=left]Zyppaan este o adevărata minune VALORANT la doar vârsta de 18 ani. KPR-ul de 0.91 arăta cât de activ el este pe harta, și este unul dintre cei mai bine clasati jucători atunci când vine vorba de scorul mediu de luptă.

Wardell, Team Solomid  • Wardell a fost crucial in succesul echipei TSM cu un KD de 1.6, și el intotdeauna a avut grija de "spatele" echipei sale,lucru pe care-l dovedește cu rata sa de participare la kill-uri de 0.96. Acest lucru înseamnă că, atunci cand echipa TSM va face un kill, veți sti că Wardell a fost acolo aproape întotdeauna.Restul jucatorilor din top ii gasiti in articolul postat pe ​ dotesports
 
Last edited:
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Top