O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

VALORANT Ce este si cum functioneaza Battlepass-ul in Valorant?

valorant-battlepass.png



Unii dintre voi au vazut deja sau au interactionat cu contractele pentru agenti si cu alte sisteme de progresie care erau disponibile in timpul versiunii closed beta.

Lansarea este debutul Battlepass-ului nostru — o modalitate prin care va recompensam pentru timpul pe care il petreceti in joc cu obiecte unice care va personalizeaza experienta. Credem ca am conceput ceva care aduce optiuni de personalizare atractive pentru lumea pe care o construim.

Mai jos, voi face o scufundare mai profunda in convingerile noastre despre Battlepass, cum functioneaza totul si o idee despre ceea ce va puteti astepta sa castigati.

REZUMAT BATTLEPASS

—Daca iti petreci timpul jucand Valorant, ar trebui sa castigi XP si sa progresezi in vederea deblocarii de obiecte cosmetice pentru colectia ta;
—Persoanele care nu opteaza pentru Battlepass-ul Premium, vor putea castiga in continuare recompensele care comemoreaza participarea lor in timpul duratei Battlepass-ului. Sentimentul de "Am fost acolo" este ceva de care vrem ca toata lumea sa fie mandra;
—Daca achizitionati versiunea Premium a Battlepass-ului, pur si simplu veti obtine mai multe recompense. Nu se plateste pentru a castiga;
—Calitatea recompenselor are prioritate fata de cantitate.

ACT 1 BATTLEPASS

mRn7YA5.jpg


In regula, deci ce este Battlepass-ul in Valorant si cum functioneaza?

Considerati ziua lansarii VALORANT ca fiind inceputul episodului 1. Fiecare Episod include Acte, iar pentru fiecare Act, lansam un nou Battlepass. Aproximativ la fiecare doua luni, un Act se incheie impreuna cu Battlepass-ul asociat.

Battlepass-ul Act I va avea 50 de niveluri deschise pentru o perioada limitata de timp, cu o cale gratuita si una Premium. In mod implicit, Battlepass-ul nostru este gratuit si disponibil pentru toti cei care se conecteaza pe durata sa. Acesta va fi activ alaturi de contractul pentru agent ales de tine, iar acestea vor progresa simultan pe baza XP-ului pe care il castigi din misiuni si meciuri.

Battlepass-ul este impartit in 10 capitole, iar fiecare capitol contine 5 niveluri Premium si ofera o recompensa gratuita pentru finalizarea capitolului atunci cand este deblocata. Un capitol este finalizat atunci cand toate cele 5 niveluri Premium au fost deblocate cu XP. O data finalizat, veti castiga recompensele gratuite de finalizare a capitolului si veti trece la urmatorul capitol.

Puteti progresa prin toate cele 10 capitole fara a trece la Premium, insa nu veti debloca cele 5 obiecte din cadrul nivelurilor Premium. Puteti oricand sa treceti la Premium si sa deblocati retroactiv recompensele pe care le-ati castigat in timp ce erati pe calea gratuita.

ZyTLcip.jpg


Acum trecem la partea interesanta, toate recompensele! Ei bine, o mostra, oricum. Skin-uri de arme, player cards, skin buddies, spray-uri si titluri sunt tipurile de recompense pe care le puteti castiga pentru a va personaliza experienta din joc in timpul Basttlepass Act I.

Daca cumparati Battlepass-ul Premium, veti putea castiga mai multe dintre aceste tipuri de recompense si veti putea debloca "Kingdom Melee" la sfarsitul capitolului 10.

Jucatorii fara Premium vor castiga, de asemenea, toate aceste tipuri de recompense, precum si skin-ul de arma laterala "Kingdom Classic" ca recompensa finala pentru Capitolul 10.

e9QJez6.jpg


Dupa lansare, veti primi mai multe Battlepass-uri, fiecare cu diferite teme de continut ca recompensa. Nu uitati ca, o data ce un Battlepass expira, progresia voastra in cadrul acestuia va fi blocata si nu va mai reveni — fiind inlocuit de cel mai nou pass si de noi recompense. Suntem incantati ca oamenii sa faca parte din pass-ul de lansare si sa isi completeze inventarele cu recompense exclusive.

Planul nostru actual este ca si continutul sa fie exclusiv pentru Battlepass-ul in care este lansat. Cu toate acestea, nu dorim sa inchidem complet usa in ceea ce priveste posibilitatea de a achizitiona continut Battlepass mai vechi. Fiti siguri ca, daca vom introduce o modalitate de a achizitiona continut Battlepass din trecut, acesta va fi mult mai greu de obtinut (adica nu va fi pur si simplu achizitionat prin intermediul magazinului).

O nota, pentru jucatorii nostri VALORANT Closed Beta, nu numai ca am actualizat timpul necesar pentru a debloca un Agent, dar si recompensele contractului, pentru a se potrivi mai bine cu investitia de timp care se face in ele. Credem ca este mult mai misto, nu e asa?

In orice caz, cu cat te bagi mai repede la joc, cu atat mai mult timp vei avea la dispozitie pentru a castiga XP si a debloca tot felul de obiecte VALORANT pe durata Battlepass-ului.

Asa ca ne vedem pe server!

playvalorant.com
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top