O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

VALORANT Ce este nou in Episodul 6 // Act 2

Val_Banner_EP6_Act2.jpg


Salutati-l pe Gekko, cel mai nou agent initiator din Valorant. El impreuna cu echipa sa de creaturi sunt gata sa curete colturi, sa cerceteze zone si chiar sa planteze sau sa dezamorseze Spike-ul pentru tine. Dar asta nu e tot. Ti-ai exprimat parerile, ai asteptat, iar acum, in sfarsit a sosit: Oni s-a intors impreuna cu un nou cutit.

Nu uitati sa vedeti si noul Battlepass si, in cele din urma, incepeti sa urcati—rank-urile tocmai au fost resetate.
NEW AGENT: GEKKO (MAR 7)

4tuBGGC.jpg
Bine ati venit Dizzy, Wingman, Thrash, Mosh si liderul echipei lor, Gekko—originar din Los Angeles. Aveti nevoie de ajutor pentru a va aduce echipa la fata locului? Trimiteti explozii de plasma asupra inamicilor cu Dizzy sau puneti-l pe Wingman sa cerceteze zonele pentru echipa adversa si apoi sa ii stropeasca cu plasma obstructiva (si sa planteze sau sa dezamorseze Spike-ul). Asigura-te ca il manevrezi cu grija pe Mosh — o data aruncat, Mosh va ateriza si apoi se va duplica pe suprafete mari inainte de a exploda. In cele din urma, dirijati Thrash pentru a gasi si a va napusti asupra inamicilor intr-o rafala plasmatica. Faceti echipa, provocati haos si apoi adunati-va pentru a o face din nou.

ONI RETURNS (MAR 7)

ncSAtBb.jpg


Intoarcerea lui Oni aduce cu ea o cale de razbunare si coruptie gata sa fie sculptata de mana ta. Dispunand de Vandal, Bulldog, Ares, Frenzy si noul Onimaru Kunitsuna (Katana melee) — toate au fost mestesugite si sunt pregatite sa satisfaca demonul tau interior.

EPISODE 6 ACT II BATTLEPASS (MAR 7)

zsYR4sY.jpg


Este timpul sa perfectionezi acele atingeri personale pentru colectia ta — iata al doilea Battlepass al Episodului 6. Porneste la drum si incepe sa joci pentru a pune mana pe Tilde Shorty, Setting Records Player Card, Dolla Dolla Bill Y'all Spray si Cat-Eye Gun Buddy.

Ca intotdeauna, ai optiunea de a achizitiona Battlepass-ul Act II Premium. Castiga si mai mult, cum ar fi Topotek Phantom, Omen Cat Dance Spray, Boot Camp // Stealth Module Player Card si Extra Crispy Gun Buddy.

Esti nou in joc? Afla cum functioneaza Battlepass-ul aici.

NEW RANKED ACT (MAR 7)

JC0WzDI.jpg


Rank-urile au fost reimprospatate. Aceasta este a doua ta sansa in timpul Episodului 6 de a urca pe scara ierarhica si de a dovedi ca esti cel mai bun dintre colegii tai. Deci, esti gata pentru un inceput nou?

playvalorant.com
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top