O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

LOL Castigatorii competitiei de arta #DrawRenekton

DRAW-RENEKTON_client_T2.jpg


In ultimele trei saptamani, artisti din intreaga Europa si Orientul Mijlociu s-au adunat laolalta ca sa-l portretizeze pe Renekton, macelarul desertului, in cea mai infricosatoare stare a sa de pana acum... relaxat! Competitia, intitulata #DrawRenekton, s-a inchis oficial pe 7 decembrie 2023, iar astazi ne face placere sa putem anunta castigatorii.

Pentru aceasta competitie, am cooptat ajutorul a sapte artisti talentati, care au alcatuit juriul nostru oficial, fiecare votand si ducandu-ne astfel la descoperirea castigatorilor nostri. Din juriu au facut parte:

AnaDragomir
Caelys
CKibe
Josilix
Nine
Tofusenshi
Wanda

Castigatorul marelui premiu:

Picture1.jpg


Cu ilustratia sa plina de detalii minunate, infatisandu-l pe Renekton relaxandu-se in ceea ce putem doar presupune ca este o baie publica shurimana, juriul a decis in unanimitate ca pyreal_art este castigatorul marelui premiu #DrawRenekton! Cand va fi gata de expediere in trimestrul 3 din 2024, acesta va primi o statueta Infinity Studio x League of Legends cu Renekton, macelarul desertului (versiunea Worlds) la scara 1:4, plus un skin Championship Renekton.

Finalistii:

Picture2.jpg


Aceasta competitie a dovedit inca o data ca avem o comunitate LoL plina de artisti exceptionali. Urmatorii finalisti vor primi un plus la alegere din magazinul Riot Games, precum si un skin Rekenton din Campionat. Felicitari tuturor castigatorilor nostri si va multumim pentru participare!

JSuarezArt
kewa
mixia_x
tonipieva
Zyralynn

leagueoflegends.com
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top