O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

STEAM Castiga un Steam Deck pe durata evenimentului „The Game Awards”

Încă de când a fost lansat în luna februarie, Steam Deck a fost întâmpinat cu mare entuziasm și ne dorim să sărbătorim acest lucru alături de comunitate, oferind un Steam Deck în fiecare minut pe durata evenimentului „The Game Awards” care va avea loc pe data de 9 decembrie.

Partea interesantă
Da, chiar dăm un Steam Deck pe minut! Încă de la începutul showului oficial de la ora 3:00 (UTC+2), vom alege în fiecare minut, aleatoriu, o persoană din lista de persoane înscrise în prealabil (mai multe informații mai jos) care urmărește transmisiunea evenimentului „The Game Awards” pe Steam.

Toate persoanele care se înscriu vor primi un abțibild digital animat Steam Pal. Pentru a previzualiza abțibildul și a te înscrie la tombolă, apasă aici.
aefc5c9d2624d4aee949caef5a30739acb9ef481.png

Partea importantă:
Înscrierea la tombolă este obligatorie și trebuie să îndeplinești toate criteriile de eligibilitate. Iată aici lista completă cu toate criteriile de eligibilitate; printre aceste criterii se numără:

Trebuie să ai reședința în SUA, Canada, Regatul Unit sau UE.
Trebuie să fi efectuat o achiziție pe Steam între 14 noiembrie 2021 și 14 noiembrie 2022.
Contul tău Steam trebuie să fie într-o stare bună.
Nu poți folosi un cont limitat.

Înscrierile au început! The Game Awards va fi transmis în direct pe site-ul https://steam.tv. Pentru a fi eligibil pentru tombolă, trebuie să te înscrii, să fii conectat la cont și să urmărești transmisiunea folosind linkul menționat anterior. Fiecare câștigător va fi anunțat la fiecare minut în chat după fiecare tragere la sorți. De asemenea, te poți înscrie la tombolă folosind o adresă poștală. Întregul regulament este disponibil aici.

store.steampowered.com
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top