O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

ALANDALA Cantitate munitie

Ce preferinta referitoare a munitie aveti?

• Setare clasica: Fara munitie infinita, fara optiune de vot pentru reincarcare instantanee la frag.

Votes: 13 44.8%
  • Cu optiune de vot pentru reincarcare instantanee la frag insa fara munitie, de rezerva, infinita.

Votes: 7 24.1%
  • Fara optiune de vot pentru reincarcare instantanee la frag insa cu munitie, de rezerva, infinita.

Votes: 9 31.0%

• Total voters
    29

prpr

Alandala/Zurlii.LaLeagane.Ro
OWNER SERVER CS
Reaction score
681
Salut!
Datorita diferitelor opinii referitoare la setarile referitoare la munitie, am initiat acest topic cu diferite optiuni.
Setarea implicita va fii cea clasica, urmand ca rezultatul voturilor sa se aplice in ziua urmatoare.

Reaction score
40
eu cred ca majoritatea care au votat aici nu si-au dat seama ca noi in momentul de fata am jucat tot cu optiunea 3 pentru ca altfel nu inteleg de ce s-ar schimba ceva.
toata lumea se plangea pana acum de votul care tot aparea pentru reincarcare la frag insa pe nimeni nu l-am auzit sa se planga ca are munitie infinita.
sau poate nu am inteles eu rostul topicului

prpr

Alandala/Zurlii.LaLeagane.Ro
OWNER SERVER CS
Reaction score
681
eu cred ca majoritatea care au votat aici nu si-au dat seama ca noi in momentul de fata am jucat tot cu optiunea 3 pentru ca altfel nu inteleg de ce s-ar schimba ceva.
toata lumea se plangea pana acum de votul care tot aparea pentru reincarcare la frag insa pe nimeni nu l-am auzit sa se planga ca are munitie infinita.
sau poate nu am inteles eu rostul topicului
Au fost asemenea sesizari in grup wapp si in privat. Iar votul nu apare in mod automat. Orice jucator il poate initia, numarul de initieri fiind limitat la 2 per harta (si per optiune, in caz ca sunt mai multe optiuni)

Reaction score
7
Probabil ca vor exista plangeri si dupa schimbarea care se pare ca vine :LOL: (din voturile de pana acum). Nu cred ca poti multumi pe toata lumea, vreodata, in orice context. Mie personal imi place munitia infinita, nu-mi pasa de reincarcarea automata, dar ne vom conforma oricarei variante care va triumfa. Hai noroc! 🍻

Reaction score
420
Probabil ca vor exista plangeri si dupa schimbarea care se pare ca vine :LOL: (din voturile de pana acum). Nu cred ca poti multumi pe toata lumea, vreodata, in orice context. Mie personal imi place munitia infinita, nu-mi pasa de reincarcarea automata, dar ne vom conforma oricarei variante care va triumfa. Hai noroc! 🍻
Chiar daca se va schimba cantitatea munitiei in functie de voturi, acest vot va ramane deschis in continuare,iar cei care se plang pe server si nu au votat,vor putea vota,sau cei care deja au votat si realizeaza ca nu le place,isi pot schimba votul. Daca balanta votului se va mai schimba intre timp,si cantitatea munitiei se va modifica

Reaction score
40
Au fost asemenea sesizari in grup wapp si in privat. Iar votul nu apare in mod automat. Orice jucator il poate initia, numarul de initieri fiind limitat la 2 per harta (si per optiune, in caz ca sunt mai multe optiuni)
tot raman la ideea ca unii nu stiu sa faca diferenta intre munitie infinita si gloante infinite.
BTW, abea astept sa ii prind pe Cazone sau Cosa cand nu mai au gloante la automata 😂😂

Reaction score
84
Si treaba asta cu munitie infinita mi se pare un avantaj prea mare, si e fix o problema, pentru ca se presupune ca asta ar trebui sa ajute jucatorii slabi si incepatori, din cate am inteles, ceea ce nu se intampla.
Este fix pe dos, nu e avantaj pentru cei slabi si incepatori, ci este pentru jucatori experimentati si care stiu sa traga bine, de ce?
: munitia aceea infinita te ajuta doar daca stii sa controlezi bine acel recul, jucatorii cu vechime si care stiu sa traga, fac macel cu acea munitie fara limite la frag, in timp ce jucatorii mai slabi care nu cunosc bazele de control la tragere, nu vad nici un fel de avantaj folositor in munitia infinita.
Eu sunt unul din jucatorii experimentati si stiu sa controlez reculul destul de decent+ ,deci nu vorbesc aiurea, tot ce zic, zic din testate. Pentru mine este perfect, ma ajuta sa fac multe frag uri, sa vad si rapid etc. dar nu mi se pare corect pentru cei mai slabuti, right? hai sa fim #fairplay
Majoritatea acestor ajutoare de pe srv, sunt mai de folos celor buni, experimentati, comparativ cum ar trb sa fie ptr. cei slabi/incepatori.. pentru ca ma gandesc si din ce tin minte, intentia este sa oferiti avantaj tocmai pentru acei jucatori mai slabuti si mai nou veniti pe joc, sa aibe si ei mai multe sanse contra celor buni cu experienta.
Prin urmare, sunt CONTRA si pentru chestia asta cu munitie infinita, gloante nelimitate la frag, cu vot si fara, etc.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back