Si treaba asta cu munitie infinita mi se pare un avantaj prea mare, si e fix o problema, pentru ca se presupune ca asta ar trebui sa ajute jucatorii slabi si incepatori, din cate am inteles, ceea ce nu se intampla.
Este fix pe dos, nu e avantaj pentru cei slabi si incepatori, ci este pentru jucatori experimentati si care stiu sa traga bine, de ce?
: munitia aceea infinita te ajuta doar daca stii sa controlezi bine acel recul, jucatorii cu vechime si care stiu sa traga, fac macel cu acea munitie fara limite la frag, in timp ce jucatorii mai slabi care nu cunosc bazele de control la tragere, nu vad nici un fel de avantaj folositor in munitia infinita.
Eu sunt unul din jucatorii experimentati si stiu sa controlez reculul destul de decent+ ,deci nu vorbesc aiurea, tot ce zic, zic din testate. Pentru mine este perfect, ma ajuta sa fac multe frag uri, sa vad si rapid etc. dar nu mi se pare corect pentru cei mai slabuti, right? hai sa fim
#fairplay
Majoritatea acestor ajutoare de pe srv, sunt mai de folos celor buni, experimentati, comparativ cum ar trb sa fie ptr. cei slabi/incepatori.. pentru ca ma gandesc si din ce tin minte, intentia este sa oferiti avantaj tocmai pentru acei jucatori mai slabuti si mai nou veniti pe joc, sa aibe si ei mai multe sanse contra celor buni cu experienta.
Prin urmare, sunt
CONTRA si pentru chestia asta cu munitie infinita, gloante nelimitate la frag, cu vot si fara, etc.