O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

CSGO Campionii PGL Stockholm 2021!

zFBClhk.jpg


După aproape doi ani, CS:GO are o nouă echipa campioană la Major. În fața unui număr record de spectatori entuziasmați pe arena din Stockholm, NAVI a obținut în mod dramatic victoria în fața celor de la G2 în marea finală după două prelungiri și a închis seria cu scorul de 2-0.

Începând de astăzi sunt disponibile capsule cu autografele jucătorilor, în onoarea campionilor și a celorlalți finaliști de la Majorul PGL Stockholm 2021. Vei găsi autografele lui s1mple, electronic, Boombl4, b1t și Perfecto în capsula cu autografele campionilor, oferite pe abțibilduri de hârtie, holografice și aurii.Autografele celorlalți finaliști se regăsesc în capsula cu autografele finaliștilor, fiind și acestea oferite pe abțibilduri de hârtie, holografice și aurii.Ești gata să-ți arăți sprijinul față de aceste legende ale CS:GO? 50% din venituri vor merge către echipele și organizațiile participante la campionatul major.

Flashbang? Dance!​

flashdance.png

Dacă ți-a plăcut spectacolul live oferit de cei de la Verkkar în cadrul campionatului major, acum ai șansa de a obține pachetul muzical al acestora, Flashbang Dance (în colaborare cu marele jucător de Counter-Strike, Jordan „n0thing” Gilber).

blog.counter-strike.net
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top