O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

CS2 cadiaN se transfera la Team Liquid

liquid-cadian.jpg


Liquid si-a asigurat semnatura lui Casper "cadiaN" Møller, adaugandu-l in echipa pe danezul in varsta de 28 de ani ca a treia piesa a reconstructiei rosterului lor, dupa Felipe "skullz" Medeiros si Wilton "zews" Prado au fost anuntati la inceputul saptamanii.

Adaugarea lui cadiaN va rezolva doua probleme cheie pentru Liquid, cea mai importanta fiind lipsa unui lider propriu-zis in joc. Organizatia olandeza l-a pierdut pe Nick "nitr0" Cannella in vara, iar de atunci echipa se chinuie sa gaseasca o solutie. Mareks "YEKINDAR" Gaļinskis si-a asumat atributiile de capitan, iar echipa a pivotat catre o formatie europeana dupa pauza competitionala, insa ambele schimbari nu au dat roade, iar rezultatele echipei au lasat de dorit.

cadiaN a adunat un rating de 1,09 in cei patru ani petrecuti la Heroic, timp in care a condus echipa la victorii de titlu la BLAT Fall Final 2022, BLAST Spring Final 2023 si la o mana de evenimente online in timpul pandemiei, inclusiv ESL Pro League Season 13.Din Team Liquid fac acum parte:

—Keith "⁠NAF⁠" Markovic
—Mareks "⁠YEKINDAR⁠" Gaļinskis
—Felipe "⁠skullz⁠" Medeiros
—Casper "⁠cadiaN⁠" Møller

—Wilton "⁠zews⁠" Prado (coach)

hltv.org
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top