O noua aventura incepe. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

IMPORTANT BUN VENIT IN COMUNITATEA LALEAGANE!

Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.

Ramsay Bolton

hall of fame
Joined
May 11, 2017
Messages
2,309
Reaction score
452
Age
26
Location
BucurestiBUN VENIT IN COMUNITATEA LALEAGANE!


Prin acest topic dorim sa prezentam userilor noi si nu numai, tot ceea ce Comunitatea LaLeagane are de oferit si puteti regasi in cadrul acesteia.


1. Servere publice de Counter-Strike 1.6 & CS:GO
Pentru jucatorii de Counter-Strike 1.6 si CS:GO, LaLeagane gazduieste un numar mare de servere, cu diferite moduri si pentru diferite gusturi.

2. Server de Discord, respectiv TeamSpeak3
Pentru socializare sau o comunicare mai eficienta atunci cand jucati in echipa, va asteptam pe serverele noastre de Discord si TeamSpeak3.

3. Mix-Area Counter-Strike 1.6 & Mix-Area CS:GO
Pentru jucatorii pasionati de mix-uri, LaLeagane va pune la dispozitie mai multe servere private, atat de Counter-Strike 1.6 cat si de CS:GO.

4. League of Legends
Pentru jucatorii de League of Legends avem o categorie in cadrul forumului unde va este prezentat jocul, ultimele actualizari, competitii internationale, etc.

5. Valorant
Pentru jucatorii de Valorant avem o categorie in cadrul forumului unde va este prezentat jocul, ultimele actualizari, competitii internationale, etc.

6. Design Area
In cadrul proiectului nostru de Design, puteti face o cerere de avatar/semnatura/banner/grade/etc. De asemenea, daca sunteti pasionati de acest domeniu, puteti aplica pentru a va inscrie in proiect.

7. Admin School
In cadrul acestui proiect, puteti cere experitlor nostri o parere in legatura cu un demo/screenshot/etc. Tot in cadrul acestui proiect, puteti sa va imbunatatiti cunostiintele de adminat si implicit puteti deveni unul din absolventii Admin School printr-un test realizat in prezenta unui profesor. Daca considerati in schimb ca aveti cunostiinte avansate, puteti aplica pentru a deveni unul din profesorii proiectului.

8. Resurse Counter-Strike
Pentru persoanele care necesita un anumit plugin, addons sau orice altceva pentru configurarea unui server de Counter-Strike, puteti face o cerere sau incerca sa descoperiti resursele deja existente in cadrul proiectului. De asemenea, daca aveti cunostinte speciale in acest domeniu, puteti aplica pentru a face parte din echipa proiectului.

9. IT Area
Pentru orice problema in materie de IT, puteti cere ajutorul expertilor nostri. De asemenea, daca aveti cunostinte in domeniu, puteti aplica pentru a face parte din echipa proiectului.

10. Diverse
In cadrul acestui proiect, puteti discuta diverse subiecte de timp liber. Filme, seriale, muzica, stiri si multe alte chestii interesante asteapta sa fie dezbatute. Tot in cadrul acestui proiect, puteti citi interviuri acordate de celebritati comunitatii noastre, dar si interviuri si povesti ale oamenilor importanti care au facut parte din Comunitatea LaLeagane de-a lungul timpului.

11. Magazin Online
In cadrul magazinului nostru online, puteti cumpara, vinde sau schimba diverse articole de la ceilalti membri din comunitatea noastra.Va multumim ca ati ales LaLeagane!
 
Last edited by a moderator:
Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Top