O noua aventura incepe. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

PREZENTARE BUN VENIT IN COMUNITATEA LALEAGANE!

Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.

LALEAGANE

It's all about gaming!
Joined
Sep 15, 2006
Messages
434
Reaction score
196
Location
Bucuresti

C2keV5B.png


BUN VENIT IN COMUNITATEA LALEAGANE!

Prin intermediul acestui subiect dorim sa expunem publicului larg tot ceea ce Comunitatea LaLeagane are de oferit si puteti regasi in cadrul acesteia.

SERVERE PUBLICE
Servere publice de Counter-Strike 1.6 & CS:GO
*Pentru jucatorii de Counter-Strike 1.6 si CS:GO, Comunitatea LaLeagane gazduieste un numar mare de servere, cu diferite moduri si pentru diferite gusturi:


Server de Discord, respectiv TeamSpeak3
*Pentru socializare sau o comunicare mai eficienta atunci cand jucati in echipa, va asteptam pe serverele noastre de Discord si TeamSpeak3.


Mix-Area Counter-Strike 1.6 / CS:GO
*Pentru jucatorii pasionati de mix-uri, Comunitatea LaLeagane va pune la dispozitie mai multe servere private, atat de Counter-Strike 1.6 cat si de CS:GO.

PROIECTE COMUNITARE
Admin School
*In cadrul acestui proiect, puteti cere experitlor nostri o parere in legatura cu un demo/screenshot/etc. Tot in cadrul acestui proiect, puteti sa va imbunatatiti cunostiintele de adminat si implicit puteti deveni unul din absolventii Admin School printr-un test realizat in prezenta unui profesor. Daca considerati in schimb ca aveti cunostiinte avansate, puteti aplica pentru a deveni unul din profesorii proiectului.


Design Squad
*In cadrul proiectului Design Squad, puteti face o cerere de avatar/semnatura/banner/grade/etc. De asemenea, daca sunteti pasionati de acest domeniu, puteti aplica pentru a va inscrie in proiect.


Diverse
*In cadrul acestui proiect, puteti discuta diverse subiecte de timp liber. Filme, seriale, muzica, stiri si multe alte chestii interesante asteapta sa fie dezbatute. Tot in cadrul acestui proiect, puteti citi interviuri acordate de celebritati comunitatii noastre, dar si interviuri si povesti ale oamenilor importanti care au facut parte din Comunitatea LaLeagane de-a lungul timpului.


Gather Nights
*Proiectul Gather Nights este menit sa ajute ownerii la popularea propriilor servere prin activitate in cadrul acestora, premii in bani si alte beneficii in cadrul forumului. Inca un motiv pentru a te alatura Comunitatii LaLeagane!


IT Area
*Pentru orice problema legata de computerul vostru sau anumite aplicatii, puteti cere ajutorul expertilor nostri. De asemenea, daca aveti cunostinte in domeniu, puteti aplica pentru a face parte din echipa proiectului.


Resurse
*Pentru persoanele care necesita un anumit plugin, add-on sau orice altceva pentru configurarea unui server de Counter-Strike. Puteti face o cerere sau incerca sa descoperiti resursele deja existente in cadrul proiectului. De asemenea, daca aveti cunostinte speciale in acest domeniu, puteti aplica pentru a face parte din echipa proiectului.

ZONA JOCURI
CS:GO
*In cadrul categoriei dedicata celei mai actuale versiuni de Counter-Strike, veti regasi ultimele noutati din jurul jocului, actualizari oficiale, poll-uri, discutii prin care veti putea socializa cu ceilalti membrii ai comunitatii si multe alte surprize.


League of Legends
*Pentru jucatorii de League of Legends avem o categorie in cadrul forumului unde va este prezentat jocul, ultimele actualizari, competitii internationale, etc.


VALORANT
*Pentru jucatorii de Valorant avem o categorie in cadrul forumului unde va este prezentat jocul, ultimele actualizari sau stiri, competitii internationale si nu numai. Descopera lumea din jurul shooterului celor de la Riot Games!

PUBLICITATE LALEAGANE
Magazin Online
*In cadrul magazinului online, puteti cumpara, vinde sau schimba diverse articole de la ceilalti membri din comunitatea noastra.

VA MULTUMIM CA ATI ALES COMUNITATEA LALEAGANE!
 
Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Top