O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

ARHIVA [BRASOV] WE ARE BACK!

Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.
Joined
Jan 2, 2017
Messages
746
Reaction score
571
Age
22
Location
Pawno
Salutare!
Poate mulți mă cunoașteți, poate nu. Eu sunt Mihuu, moderator și scripter CS 1.6 al comunității LLG.
După proiectul "FREE" la care am făcut parte timp de 3 ani de zile, dar care acum din păcate s-a dus, am revenit cu serverul BRAȘOV. Din lipsa de timp și interes și a mea, dar și a adminilor, serverul a suferit o cădere liberă.
După ce am migrat pe mai multe servere, nu am reușit să mă acomodez nici cu Staff-ul, dar nici cu serverul în sine (multe bug-uri, probleme, lucruri făcute de mântuială). Am decis să reîncep proiectul BRAȘOV.
Astfel, în ultima săptămână, serverul BRAȘOV a suferit o schimbare radicală. Astfel, dacă intrați pe server, veți fi întâmpinați de următorul fel de sisteme:
Sistem Anti-Cheat la care am lucrat 2 luni de zile.
Sistem unic VIP, împărțit pe 3 categorii, foarte bine gândit (fără double-jump, parașute și alte prostii). Este VIP-ul care rulează în momentul actual pe serverul STAR (tot de mine este făcut).
Sistem STEAM BONUS - Un mic meniu pentru jucătorii cu Steam ON ce conține armură sau deagle.
Sistem avansat făcut de la 0 de eliminare al codaților.
Sistem de VOTARE al hărților realizat de mine.
Sistem de mutare al jucătorilor la echipe care funcționează 100% corect (Nu sunt difrențe de 5 jucători între echipe / Nu se transferă cel mai bun dintr-o echipă și gata).
Organizând concursuri lunare, am creat un sistem de înscriere al jucătorilor direct de pe server.
Și multe altele pe care le veți descoperi pe server.
Totul este optimizat, iar firma de host este una de înaltă calitate. Astfel prezența lag-ului pe server este minimă.
------ Iar pe partea de Staff, mie și lui @Armaghedon mereu ne-a plăcut întotdeauna organizarea. Astfel, de la început am creat un server de Discord, atât pentru jucători, cât și pentru admini.
Pe partea administrativă, serverul are în componență o categorie de tutoriale pentru adminii începători, făcută de mine de la 0.
Pentru jucători există categorii de discuții, meme-uri, dar și sugestii pentru îmbunătățirea serverului și atragerea cât mai multor jucători.
CS 1.6 mai prezintă maxim 11.000 de jucători unici, eu consider că din acest număr, putem să ne strângem un număr de 40-50 de persoane să aducem un server la locul în care ar trebui să fie. 80% din serverele din ziua de azi stau numai cu boți străini, cu ping mare.
Suntem printre puținele servere din comunitate care a preferat să facă o faptă bună cu banii strânși din VIP-uri: https://laleagane.ro/forum/threads/brasov-laleagane-ro-donation-charity.828609/
Eu cred că se poate face ceva și fără boost, și să fie totul mai presus decât un joc. Să legăm prietenii și să creăm momente de neuitat.
Facebook: https://www.facebook.com/brasov.laleagane.ro
Grup Steam: https://steamcommunity.com/groups/brasov_laleagane

BRASOV.LALEAGANE.RO - BACK IN BUSINESS.
 
Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top