O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.
Bomb Objective Manager

COUNTER-STRIKE Bomb Objective Manager 0.2

LALEAGANE

It's all about gaming!
Joined
Sep 15, 2006
Messages
1,190
Reaction score
511
Website
laleagane.ro
LALEAGANE® submitted a new resource:

Bomb Objective Manager - Permite o gestionare mai eficienta a plantarii bombei si altor obiective.

Caracteristici generale

Plugin esential pentru imbunatatirea strategiei de joc in Counter-Strike. Acesta permite o gestionare mai eficienta a plantarii bombei, adaugand o serie de penalizari pentru comportamente care afecteaza negativ jocul, cum ar fi camparea excesiva sau pierderea nefortata a bombei.

Astfel, la inceputul rundei, detinatorul bombei se afla in centrul actiunii. Pluginul monitorizeaza comportamentul acestuia, pentru a preveni tacticile care ar putea intarzia sau impiedica progresul jocului. Un jucator care alege sa campeze excesiv intr-o zona a hartii, inclusiv in zonele de buy sau de plantare a bombei, sau care isi pierde bomba intr-o locatie inaccesibila, va fi penalizat conform setarilor personalizate.

In plus, pluginul ofera o gama variata de optiuni de personalizare, permitand administratorilor sa seteze durata permisa de campare si tipul de pedepse care vor fi aplicate in diferite situatii. Aceste optiuni permit adaptarea flexibila a pluginului la nevoi specifice ale fiecarui owner de server.

Read more about this resource...
 
  • Like
Reactions: aqx
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top