O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

CRYPTO Binance lanseaza functionalitatea de imprumut NFT

binance-nft-loan.png


Binance, cea mai importanta bursa de cryptomonede si NFT-uri, face noi pasi in calatoria sa pentru a imbunatati experienta comunitatii in Web3. In cea mai recenta miscare a sa, Binance a anuntat lansarea NFT Loan, o functie care le permite utilizatorilor sa asigure imprumuturi ETH folosind activele lor digitale valoroase ca garantie.

Incepand cu 26 mai 2023, aceasta caracteristica va oferi utilizatorilor mai multe beneficii, inclusiv rate competitive ale dobanzii, comisioane de gaz zero si lichiditate instantanee.

Initial, Binance va oferi aceasta caracteristica doar pentru anumite colectii NFT de tip blue-chip, cum ar fi Bored Ape Yacht Club (BAYC), Mutant Ape Yacht Club (MAYC), Azuki si Doodles. Cu toate acestea, platforma intentioneaza sa isi extinda sprijinul pentru alte active in viitor. Aceasta noua completare a ecosistemului Binance va introduce noi optiuni de lichiditate pentru utilizatori, diversificand si mai mult ofertele oferite de bursa.

Binance a lansat in mod constant initiative menite sa imbunatateasca experienta utilizatorilor si sa simplifice actiunile in cadrul spatiului Web3.

La inceputul acestei luni, bursa si-a dezvaluit planurile de a sprijini Bitcoin Ordinals, cunoscute si sub numele de Bitcoin NFT, pe piata sa. In plus, Binance a introdus "Build The Block", o competitie metaversala care ofera startup-urilor sansa de a concura pentru investitii din partea Binance Labs.

Un efort notabil din partea Binance a fost introducerea Bicasso in luna martie, un instrument de inteligenta artificiala care permite utilizatorilor sa genereze imagini si sa le bata moneda ca NFT-uri. Instrumentul a fost aclamat pe scara larga pentru abordarea sa inovatoare.

Pe masura ce Binance isi continua calatoria pe Web3, aceste evolutii demonstreaza angajamentul bursei de a ramane in fruntea industriei criptografice si de a le oferi utilizatorilor sai oportunitati si experiente imbunatatite in lumea in evolutie a Web3.

cryptoflies.com
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top