O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

CRYPTO BC.GAME anunță un acord de sponsorizare cu Asociația de Fotbal din Argentina

Asociația de Fotbal din Argentina și BC.GAME, care a câștigat premiul pentru cel mai bun cazino crypto din 2022, au încheiat un acord de sponsorizare.

BC.GAME va sprijini Argentina în lunile următoare și în timpul Cupei Mondiale din Qatar. Acordul reprezintă un nou contract de sponsorizare în cadrul platformei echipei naționale, care se mândrește deja cu peste 25 de branduri. Acordul este o altă manifestare a avansării brandului AFA și a abordării internaționale, implicând crearea de noi audiențe și noi fluxuri de venituri prin diferite categorii.

AFA și BC.GAME vor colabora în următoarele șase luni.

BCxAFA2.png


Președintele AFA, Claudio Fabian Tapia, a declarat: „Suntem foarte bucuroși să prezentăm acest nou acord cu BC.GAME. La AFA, căutăm mereu oportunități de a valorifica tehnologiile emergente, pentru a îmbunătăți experiența fanilor echipei noastre naționale. Acest acord ne permite să creăm noi produse digitale și, ca rezultat, noi fluxuri de venituri. Salutăm BC.GAME ca noul partener de afaceri al asociației noastre.”

COO al BC. Game, Chris Butler, a declarat: „Asociația Argentiniană de Fotbal s-a dovedit a fi una dintre cele mai intuitive organizații de pe planetă. Noi, cei de la BC.GAME, am fost încântați să constatăm că multe dintre obiectivele noastre pe termen lung au fost în perfectă aliniere cu planurile AFA de a forma parteneriate cu companiile de top din industria blockchain. În continuare, scopul nostru este să introducem fluxuri de venituri reciproc avantajoase, precum și acces nestingherit la comunitatea noastră masivă de jucători, pariori și fani ai fotbalului care frecventează cazinoul și canalele sociale ale BC.GAME. Deși acest lucru este interesant pentru noi toți cei de la BC.GAME, suntem la fel de umili de această oportunitate.”

crypto.ro
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top