O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

VALORANT Background Patching is coming to Riot Client

patching-final-optomized.png


Cu totii am trecut prin asta. Ai avut o zi lunga si vrei doar sa pornesti jocul tau preferat si sa te relaxezi. Te asezi in fata calculatorului, gata sa obtii niste victorii si apoi observi ca jocul are nevoie de o actualizare.

De ce nu poate jocul tau sa fie gata cand esti tu gata? Ei bine, nu o sa mai fie cazul pentru ca Riot ofera posibilitatea actualizarilor pe fundal in timp ce esti AFK, astfel incat sa nu mai fie nevoie sa te uiti la barele de actualizare.

Background Patching is finally coming to Riot Client
Background Patching va permite descarcarea si instalarea actualizarilor pentru toate jocurile, atat timp cat clientul Riot este deschis. Daca alegi sa optezi pentru aceasta functie, aceasta iti va mentine jocurile actualizate, astfel incat sa fie intotdeauna ready-to-go. O alta functie viitoare va include si posibilitatea de a avea clientul Riot deschis la pornirea windows-ului.

Aceasta prima versiune de Background Patching va actualiza complet doar VALORANT. Deoarece League of Legends, Legends of Runeterra si Teamfight Tactics se actualizeaza partial in cadrul clientului propriu de joc, optiunea de a le actualiza complet prin intermediul Background Patching nu este inca acceptata. Acestea fiind spuse, o parte din procesul de aplicare a actualizarilor pentru aceste jocuri are loc in clientul Riot, iar acea parte va fi sustinuta de Background Patching, ceea ce inseamna ca jucatorii pot astepta cu nerabdare actualizari mai rapide pentru toate jocurile.

Intre timp, lucram din greu pentru a lansa cat mai curand posibil Background Patching si pentru League of Legends, Legends of Runeterra sau Teamfight Tactics. Jucatorii care au Riot Client beta vor avea aceasta functie incepand de astazi, lansarea completa fiind programata luna viitoare.

Viziteaza Player Support page pentru mai multe informatii si pentru a afla cum sa activezi optiunea de Background Patching.

riotgames.com
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top