O noua aventura incepe. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

STIRE Bărbat din Coreea de Nord, executat prin împușcare după ce a fost prins cu filme piratate

drips

Moderator
Joined
Apr 23, 2017
Messages
2,238
Reaction score
781
Location
@LaLeagane
Un pluton de execuție din Coreea de Nord a împușcat un bărbat care a fost găsit vinovat de vânzarea de CD-uri și stick-uri de memorie care conțineau filme sud-coreene, emisiuni TV și videoclipuri muzicale.
Potrivit Daily Star, bărbatul, pe nume Lee, a fost descris drept un ”element antisocialist” de către procurori, după ce a fost prins cu videoclipurile piratate.

Familia lui Lee a fost nevoită să asiste la execuție împreună cu aproximativ 500 de spectatori.

După execuție, soția, fiul și fiica lui Lee au fost înghesuiți într-un camion de marfă, pentru a fi transportați la o tabără de prizonieri politici.

Vecinii șocați au fost nevoiți să-și țină ”gurile închise și să plângă în tăcere” după ce au văzut modul în care a fost tratată familia lui Lee, a declarat o sursă pentru Daily NK. Acestora le-a fost frică să nu fie ”prinși în fapta criminală de compasiune pentru un reacționar”.

Comuniștii din Coreea de Nord le interzic tinerilor să poarte blugi mulați și să se tundă modern

„Aceasta a fost prima execuție în provincia Gangwon pentru acte antisocialiste, în conformitate cu legea gândirii anti-reacționare”, se arată într-un raport nord-coreean.

„În trecut”, se mai spune în acest raport, „oameni ca Lee erau trimiși în tabere de muncă sau de reeducare. Ar fi o gravă eroare să crezi că vei primi o pedeapsă ușoară. Un astfel de comportament reacționar îi ajută pe oamenii care încearcă să ne distrugă socialismul.”

„Reacționarilor nu ar trebui să li se permită să trăiască fără teamă în societatea noastră
”, este concluzia comunicatului.

În urma unui interogatoriu, Lee ar fi mărturisit că a vândut videoclipurile, iar autoritățile nord-coreene să-i găsească pe cumpărători.

În prezent, dacă sunteți prinși că urmăriți un videoclip sud-coreean, primiți o sentință de închisoare pe viață sau condamnare la moarte, așa că nimeni nu știe cine va fi executat în continuare. Puteți primi o pedeapsă de șapte ani doar pentru că nu ați raportat pe cineva. Întreaga populație tremură de frică” - a spus o sursă anonimă din Coreea de Nord.

Recent, Coreea de nord a interzis tunsorile în stil ”mullet”, precum și altele care nu sunt ”socialiste”, dar și blugii mulați, din cauza temerilor că această modă ar putea duce la tendințe capitaliste în rândul tinerilor.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Top