O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

CS2 Astralis lanseaza documentarul "Behind The Stars"

behind-the-starts.jpg


Primul sezon ii poarta pe telespectatori in interiorul sezon agitat de turnee al echipei in prima parte a anului 2023.
Descris de Astralis ca fiind o "poveste nefiltrata", documentarul ofera o privire in culisele organizatiei daneze si a echipei care lucreaza pentru a reveni in fruntea scenei Counter-Strike dupa trei ani fara titlu.

'Behind The Stars' incepe cu o intalnire pe 2 ianuarie, in care staff-ul si jucatorii isi impartasesc obiectivele si asteptarile pentru 2023. Cu mai putin de doua saptamani mai devreme, organizatia daneza a semnat cu Christian "Buzz" Andersen de la MASONIC pentru a ocupa locul lasat liber de catre Kristian "k0nfig" Wienecke.

Intr-o conversatie telefonica cu prietena sa dupa eliminarea de la Washington, gla1ve a recunoscut ca jucatorii au ramas cu temeri pentru locurile lor de munca. El si Xyp9x au ajuns pe butuci, deoarece Astralis l-a semnat pe Staehr de la Sprout si pe Johannes "b0RUP" Borup. Schimbari semnificative au fost facute si in staff-ul de backroom, Hvidt si analistul sef Nicolai "HUNDEN" Petersen fiind dati afara.Documentarul apare cu doua zile inainte ca Astralis sa joace primul meci din finala BLAST Premier Fall, la Copenhaga. Si, la fel ca acum sase luni, echipa se afla in plina framantare, in contextul in care se vorbeste despre interesul Astralis pentru duo-ul Heroic format din Martin "stavn" Lund si Jakob "jabbi" Nygaard.

hltv.org
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top